Ο Βούρος, που αρέσει στον Σίλβα!

11/08/2015 - 13:12 Τελευταία τροποποίηση στις 11/08/2015 - 16:03

Ο Πραξιτέλης Βούρος αγωνίστηκε βασικός σε ακόμη ένα φιλικό προετοιμασίας του Ολυμπιακού, με τον Μάρκο Σίλβα να τον προτιμά στο αρχικό σχήμα κόντρα στην τουρκική Μπεσίκτας. Ο Μυτιληνιός αμυντικός των «ερυθρόλευκων» πραγματοποιεί εξαιρετικό ξεκίνημα και σε κάθε 90λεπτο εμφανίζεται όλο και καλύτερος. Γεγονός, που ενθουσιάζει τον Πορτογάλο προπονητή, με τον "Πράξι" να κερδίζει την εμπιστοσύνη του.

Πριν την Μπεσίκτας, ο Βούρος είχε κάνει πολύ καλή εμφάνιση και απέναντι στη Φέγενορντ, έχοντας να αντιμετωπίσει τον πολύπειρο Ντιρκ Κάουτ, πρωταθλητή Ευρώπης με τη Λίβερπουλ! Kαι με αντίπαλο την Μπεσίκτας όμως, ο ταλαντούχος αμυντικός βρήκε μπροστά του τον σπουδαίο Μάριο Γκόμεζ, χάνοντάς τον όλη κι όλη μια φορά στα 68 λεπτά που αγωνίστηκε, με τον Ρομπέρτο να αποκρούει σε κόρνερ.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού χειροκρότησε θερμά τον Πραξιτέλη Βούρο στο "Γ. Καραϊσκάκης", κυρίως γιατί ο "μικρός" δείχνει πως μεγαλώνει και διεκδικεί δικαίως μια θέση στις επιλογές του Μάρκο Σίλβα. Μπορεί η διοίκηση των "ερυθρολεύκων" να προτίθεται να αποκτήσει έναν ακόμα ξένο στόπερ, ωστόσο ο "Πράξι" το δικό του στοίχημα φαίνεται πως το κερδίζει. Τη στιγμή που πολλές ομάδες προσπάθησαν να τον αποκτήσουν ως δανεικό, αρκετές μάλιστα από το εξωτερικό και τελευταία από την Ελλάδα η Παναχαϊκή, οι διοικούντες των "ερυθρολεύκων" απορρίπτουν χωρίς δεύτερη συζήτηση κάθε πρόταση και είναι πεπεισμένοι πως ο πρώην αμυντικός του Αιολικού θα πάρει σημαντικές ευκαιρίες φέτος.

Και παρά το γεγονός πως ο Ολυμπιακός απέκτησε το καλοκαίρι τον Γούτα, διαθέτοντας επίσης στο ρόστερ τους Μποτία και Αυλωνίτη, ας μην εκπλαγεί κανείς αν ο Πραξιτέλης Βούρος αποτελεί τελικά μια εκ των τριών πρώτων επιλογών του Μάρκο Σίλβα, μαζί με τον Σιόβα και όποιον άλλον έμπειρο στόπερ έρθει στον Πειραιά αυτό το καλοκαίρι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey