Στο "Γ. Καραϊσκάκης", οικογένεια Βούρου και Χατζηνικολάου!

16/09/2015 - 20:57 Τελευταία τροποποίηση στις 16/09/2015 - 21:30

Ο αποψινός αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπάγερν Μονάχου, στην πρεμιέρα του Champions League, ήταν δεδομένο πως θα μαγνητίσει το ενδιαφέρον των φίλων του ποδοσφαίρου, μερικοί εκ των οποίων έχουν περισσότερους από έναν λόγους για να βρίσκονται στις κερκίδες!

Με τον Μυτιληνιό αμυντικό των "ερυθρολεύκων" Πραξιτέλη Βούρο να βρίσκεται στη 18άδα του Ολυμπιακού, έχοντας αντικαταστήσει πριν λίγη ώρα τον ανέτοιμο Γιάννη Μανιάτη, θα ήταν αδύνατο να μη βρίσκεται στο Φάληρο η οικογένειά του. Η μητέρα του, κ. Γιώτα, η αδερφή του, Εβελίνα, ο παπούς κ. Στρατής και η γιαγιά κ. Ευαγγελία βρίσκονται στο πλευρό του "Πράξι", σε μια από τις σπουδαιότερες ποδοσφαιρικές στιγμές της καριέρας του.

Παρών και ο μάνατζέρ του Βούρου, Αχιλλέας Χατζηνικολάου, που παρά το γεγονός πως είναι γνωστός για τα φιλοβαυαρικά του αισθήματα, αφού είναι ένθερμος υποστηρικτής της Μπάγερν Μονάχου, αλλά και επίτιμος Πρόεδρος του Fan Club Macedonia Greece, που εκπροσωπείται στην κερκίδα των Γερμανών, έχοντας απλώσει μάλιστα και ένα μεγάλο πανό, θα υποστηρίζει αναμφίβολα και τον Μυτιληνιό ποδοσφαιριστή, εφόσον κληθεί από τον Μάρκο Σίλβα να μπει στο παιχνίδι!

Όμορφες εικόνες από το "Γ. Καραϊσκάκης". Καλή επιτυχία Πραξιτέλη!

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey