"Άλωσε" το Emirates με Πράξι! [pics]

29/09/2015 - 23:40 Τελευταία τροποποίηση στις 30/09/2015 - 00:01

Ο Ολυμπιακός πήρε μια ιστορική νίκη μέσα στην έδρα της Άρσεναλ (2-3), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής στη φάση των ομίλων του Champion League, με τον Πραξιτέλη Βούρο να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 82ο λεπτό στη θέση του Κώστα Φορτούνη!

Οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν την... τέλεια εμφάνιση στο "Emirates", προηγήθηκαν με γκολ του Πάρντο (33'), με την Άρσεναλ να ισοφαρίζει άμεσα χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Γουόλκοτ (35'), αλλά λίγο πριν την ανάπαυλα ο Φορτούνης έκανε το 1-2 με απ' ευθείας χτύπημα κόρνερ (!), υποχρεώνοντας -με τα πολλά φάλτσα- τον Κολομβιανό τερματοφύλακα Οσπίνα σε μια ανεπανάληπτη γκάφα.

Οι Άγγλοι προσπάθησαν να φτάσουν εκ νέου στην ισοφάριση και το κατάφεραν με τον Γούλκοτ και πάλι (65'), έπειτα από εξαιρετικό συνδυασμό και σέντρα του Σάντσες. Πριν καλά-καλά κοπάσουν τα πανηγύρια, ο Ολυμπιακός βρήκε ξανά τον τρόπο να... παγώσει (μια και καλή αυτή τη φορά) το "Emirates", με τον Φινμπόγκασον να πετυχαίνει το 2-3!

Ο Μάρκο Σίλβα, που είχε σηκώσει τον Βούρο για ζέσταμα μετά το ημίωρο, έδωσε έντολη στον Μυτιληνιό ποδοσφαιριστή να περάσει στο ματς, αντικαθιστώντας στο 82' τον Φορτούνη. Ο "Πράξι" αγωνίστηκε μπροστά από τα δύο σέντερ μπακ, είχε πολύ καλές τοποθετήσεις και κάποιες σωστές απομακρύνσεις της μπάλας, βοηθώντας τον Ολυμπιακό να κρατήσει τη σπουδαία νίκη! Δικαιολογημένα, στη λήξη του ματς, τόσο ο Βούρος όσο και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πανηγύρισαν δεόντως την επιτυχία τους μπροστά από την εξέδρα των 3.000 περίπου φίλων τους!

Ο Πραξιτέλης Βούρος έγραψε ιστορία για το λεσβιακό ποδόσφαιρο, αφού έγινε ο δεύτερος Λέσβιος που αγωνίστηκε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, μετά τον Χάρη Γραμμό, κάνοντας περήφανους όλους τους συντοπίτες του! 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey