Η πρώτη κούπα του Μιχάλη Παυλή!

02/01/2016 - 17:19 Τελευταία τροποποίηση στις 02/01/2016 - 17:31

Ο Μιχάλης Παυλής ανακοίνωσε σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια την απόσυρσή του από την ενεργή δράση, συγκινώντας με την καθημερινή του μάχη, τη δύναμη, αλλά και το κουράγιο που εκπέμπει η δική του προσωπική ιστορία ζωής.

Η ΑΕΚ, η μεγάλη του αγάπη, στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του, δίνοντάς του την ευκαιρία να ενσωματωθεί στο προπονητικό της τμήμα. Ο 26χρονος Μυτιληνιός ανέλαβε την Κ10 της Ένωσης και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σήκωσε την πρώτη του... κούπα ως προπονητής!

Συμμετέχοντας στο εορταστικό τουρνουά της ΕΠΣ Αθηνών, η ΑΕΚ Κ10 νίκησε στον τελικό τον Απόλλωνα Σμύρνης, σε ένα ματς που κρίθηκε στα πέναλτι! Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε στην Καλογρέζα, στο πλαίσιο του "3ου Χριστουγεννιάτικου Τουρνουά" της ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Μιχάλη Παυλή απέκλεισε στα ημιτελικά τον ΠΑΟ Ριζούπολης, νικώντας με σκορ 3-1 και στον μεγάλο τελικό αναδείχθηκε ισόπαλη με σκόρ 1-1 απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης. Στη διαδικασία των πέναλτι, η ΑΕΚ Κ10 επικράτησε με 5-3 και ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey