Τους "πλήγωσε" και τον... φόρτωσαν δώρα!

20/01/2016 - 17:07 Τελευταία τροποποίηση στις 20/01/2016 - 17:30

O Γιώργος Μαυροματίδης είναι ποδοσφαιριστής του Εορδαϊκού και σίγουρα, όχι ευρέως γνωστός στην ποδοσφαιρική Ελλάδα. Όμως η ιστορία που διαδραματίστηκε με εκείνον πρωταγωνιστή τα τελευταία 24ωρα, αναμφίβολα δίνει ελπίδα για καλύτερες ημέρες στο δύσμοιρο αυτό χώρο.

Απόλλων Καλαμαριάς και Εορδαϊκός αγωνίστηκαν πριν λίγες μέρες στην πρεμιέρα του Β' Γύρου στον 1ο Όμιλο της Γ' Εθνικής και ο Γιώργος Μαυροματίδης ήταν ο σκόρερ της νίκης στις καθυστερήσεις για την ομάδα της Πτολεμαΐδας (0-1). Παρά την κρισιμότητα της αναμέτρησης, ο σκόρερ δεν πανηγύρισε. Και ο λόγος ήταν σαφής. Ως Πόντιος, είναι φανατικός υποστηρικτής του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Το δήλωσε μάλιστα και στη λήξη του αγώνα με ταπεινότητα: "Δεν πανηγύρισα, γιατί όλοι ξέρουν ότι υποστηρίζω τον Απόλλωνα...".

Δεν θα περίμενε όμως ποτέ τα... δώρα που έλαβε μετά από λίγα 24ωρα. Αποστολέας, ο Μιχάλης Φωτιάδης, μέλος της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Απόλωνα, ο οποίος στο πακέτο του είχε μια φανέλα των "κοκκινόμαυρων", καρτ ποστάλ, αυτοκόλλητα και τα βιβλία του Γιώργου Βιβιλάκη για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, μαζί με μια επιστολή που σίγουρα θα συζητηθεί...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey