Μένει Ολυμπιακό ο Βούρος!

01/02/2016 - 17:15 Τελευταία τροποποίηση στις 01/02/2016 - 15:30

Από το πρωί, όλες οι αθλητικές ιστοσελίδες κάνουν λόγο πως ο Πραξιτέλης Βούρος θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό στον Πανιώνιο, ωστόσο η πραγματικότητα απέχει πολύ από τη... φαντασία.

Μπορεί ο Πανιώνιος να έχει πρόβλημα στα μετόπισθεν και να ψάχνει για κεντρικό αμυντικό, μπορεί οι "κυανέρυθροι" να έχουν τα τελευταία χρόνια ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με τους Πειραιώτες, όμως το "SL" είναι σε θέση να γνωρίζει πως ο Πραξιτέλης Βούρος δεν το... κουνάει από του Ρέντη και θα μείνει στους πρωταθλητές, παλεύοντας για μια θέση στις επιλογές του Μάρκο Σίλβα!

Ο "Πράξι" έχει αγωνιστεί φέτος σε δύο ματς του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ πραγματοποίησε και το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο μέσα στο "Emirates" του Λονδίνου, στη νικηφόρα αναμέτρηση με την Άρσεναλ. Ο Πορτογάλος τεχνικός τον πιστεύει και ο Μυτιληνιός αμυντικός, μέλος της Εθνικής Ελπίδων, έχει το πείσμα να παλέψει και γιατί όχι να τα καταφέρει στον Ολυμπιακό. Είναι προσωπική του απόφαση, την οποία γνωστοποίησε στον Μάρκο Σίλβα, μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης. Έτσι, παρά τα περί του αντιθέτου θρυλούμενα, ο Βούρος δεν θα πάει... Πλατεία, παραμένοντας στους "ερυθρόλευκους".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey