Πρώτο βήμα για τη Μικτή Αιγαίου!

22/03/2016 - 16:41 Τελευταία τροποποίηση στις 22/03/2016 - 17:23

Συνέχεια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών ομάδων με τη διεξαγωγή της Β' Φάσης, όπου πλέον συμμετέχουν οι ομάδες των Περιφερειών στην κατηγορία των νέων. Από φέτος υπάρχει νέο σύστημα διεξαγωγής στη διοργάνωση, όπου ο νικητής σε διπλά ματς κάθε ζευγαριού προχωρά αυτόνομος ως το τέλος, δίχως τη δημιουργία Μικτών Ζωνών. 

Προπονητής της Μικτής Αιγαίου είναι ο Λέσβιος Παναγιώτης Μαστέλλος, με άμεσο συνεργάτη του τον Θεόδωρου Θεοδώρου από τα Δωδεκάνησα. Στο ρόστερ συμμετέχουν έξι παίκτες από τη Λέσβο και συγκεκριμένα οι Ψωμάρας (Λιονταράκια), Ζηρόπουλος (Αιγέας Πλωμαρίου), Χιωτέλλης (Αιγέας Πλωμαρίου), Δοματάς (Οδυσσέας Ελύτης), Παπουτσιδέλλης (Οδυσσέας Ελύτης) και Μαρίνος (Οδυσσέας Ελύτης). 

Το Αιγαίο κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την Κρήτη και το μεσημέρι στη Ραφήνα έκανε το πρώτο αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση, νικώντας με σκορ 3-2 σε ένα συγκλονιστικό ματς! Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο και σε αυτό βοήθησε ο δυνατός αέρας, που δυσκόλευε κάθε φορά όσους ποδοσφαιριστές τον είχαν κόντρα. Η Μικτή Αιγαίου προηγήθηκε με γκολ του Μαρίνου μόλις στο 8ο λεπτό, όμως στο 25' η Κρήτη ισοφάρισε με τον Γιαπιτζάκη σε 1-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη, με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Μαρίνου το Αιγαίο πήρε εκ νέου στο 60' το προβάδισμα, αλλά δύο λεπτά αργότερα οι Κρητικοί ισοφάρισαν ξανά σε 2-2 με τον Νοικοκυράκη. Τη λύτρωση χάρισε στο 88ο λεπτό ο Κατσαμάκης (Δωδεκάνησα) με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μαρίνου, που ήταν ο MVP της αναμέτρησης με δύο γκολ και μία ασίστ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Μικτή Κρήτης είχε τρία δοκάρια και μάλιστα σε ισάριθμες εκτελέσεις φάουλ στο πρώτο 45λεπτο, με τον αέρα υπέρ της. Συγκεκριμένα με τους Κομνηνό (16'), Κουτεντάκη (30') και Αζίζι (38') . Στην επανάληψη η Μικτή Αιγαίου ήταν καλύτερη και πήρε δίκαια τη νίκη. Αγωνίστηκαν οι πέντε εκ των έξι Λέσβιων ποδοσφαιριστών, με μοναδικό απόντα τον Χιωτέλλη, που ταλαιπωρήθηκε από έναν μικροτραυματισμό.

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί την Πέμπτη (24/3, 13:00), ξανά στη Ραφήνα, με τη Μικτή Αιγαίου να καλείται πλέον να διαχειριστεί το προβάδισμά της από την πρώτη αναμέτρηση. Την αποστολή της Μικτής Αιγαίου συνοδεύουν ο Μιχάλης Αδαμάκης (ΕΠΣ Δωδεκανήσων), που είναι και αρχηγός αποστολής, με συνεργάτες τους Δημήτρη Ντουνιά (ΕΠΣ Λέσβου), Σ. Κουλούρη (ΕΠΣ Σάμου) και Δ. Ντούλη (ΕΠΣ Χίου).

Συνθέσεις:

ΑΙΓΑΙΟ (Μαστέλος - Θεοδώρου): Ζηρόπουλος, Ψωμάρας, Δοματάς, Κατσαμάκης, Ράφτης, Αλαχούζος, Παπουτσιδέλλης (78′ Τρέχας), Ξεζωνάκης (51΄Ξενάκης), Κουντούρης, Φραγκίσκος (67′ Μονιούδης), Μαρίνος

ΚΡΗΤΗ (Τριβιζαδάκης Δημήτρης) : Βαρδάκης, Βιολάκης (52′ Παπαματθαιάκης) , Κουτεντάκης, Λέλεκας, Πλαιτάκης, Σταυρακάκης, Μουζιούρας (71′ Μυκονιάτης), Νοικοκυράκης, Γιαπιτζάκης, Κομνηνός, Αζίζι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey