Εξώδικο Ψαρρόπουλου σε ΕΠΟ!

02/09/2016 - 11:24

Τρία μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρος Ψαρρόπουλος, απέστειλαν εξώδικη διαμαρτυρία στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με αφορμή τη συνεδρίαση της περασμένης Τρίτης (30/8), υπό την προεδρία του Γιώργου Γκιρτζίκη και των υπόλοιπων μελών, που θεωρούνται έκπτωτα λόγω της παραπομπής τους σε δίκη με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών για απιστία σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση της «κάρτας υγείας».

Πλην του Σταύρου Ψαρρόπουλου, τη νομική οδό ακολούθησαν ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Αλέξανδρος Δέδες και ο τέως πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων Γιώργος Βούρβαχης. Με τα εξώδικα αυτά, οι τρεις άνδρες επιχειρούν επί της ουσίας να διαχωρίσουν τη θέση τους από τους υπόλοιπους και να διαφοροποιηθούν από τα τεκταινόμενα στην ΕΠΟ. Για εκείνους, θεωρείται παράνομη η συνεδρίαση του ΔΣ της περασμένης Τρίτης, επειδή σε αυτήν πήραν μέρος τα μέλη της ΕΠΟ που κατηγορούνται. Υποστηρίζουν μάλιστα πως δεν αναγνωρίζουν τις αποφάσεις που λήφθηκαν.

Μιλώντας στο "SL", ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου ανέφερε: "Επί της ουσίας, η συγκεκριμένη κίνηση έγινε προκειμένου να διαχωρίσουμε τη θέση μας, μετά το βούλευμα, καθώς επίσης να είμαστε κατοχυρωμένοι, σε περίπτωση που δεν υπάρξει παραίτηση ως την επόμενη εβδομάδα των παραπεμπόμενων μελών της ΕΠΟ σε δίκη".

Η προθεσμία που υπάρχει για τις παραιτήσεις των κατηγορούμενων μελών της ΕΠΟ λήγει στις 9 Σεπτεμβρίου και ο ξεκάθαρος διαχωρισμός Ψαρρόπουλου, Δέδε και Βούρβαχη από εκείνους, πιθανότατα να τους εξασφαλίζει και τη μη έκπτωση του αξιώματος που κατέχουν στην ΕΠΟ, εφόσον τα μέλη της Ομοσπονδίας που κατηγορούνται για την "κάρτα υγείας" επιμείνουν να "κρατούν" παρανόμως τις καρέκλες τους και ο Υφυπουργός Αθλητισμού προβεί σε καθαίρεσή τους.

Σε κάθε περίπτωση, ο Σταύρος Ψαρρόπουλος δείχνει αποφασισμένος και κατασταλαγμένος πια, εν όψει και των εκλογών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στις αρχές Οκτώβρη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey