Χατζηγιοβάνης, για μεγάλα πράγματα!

25/09/2018 - 13:08 Τελευταία τροποποίηση στις 25/09/2018 - 14:14

Χατζηγιοβάνης, για μεγάλα πράγματα!Είναι ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του φετινού Παναθηναϊκού, σε ένα από τα πιο ελπιδοφόρα ξεκινήματα για το «τριφύλλι» των τελευταίων ετών. Ο λόγος για τον Τάσο Χατζηγιοβάνης, που έχει αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα του Γιώργου Δώνη, αποτελώντας βασικό πυλώνα των επιτυχιών των «πρασίνων» στα τέσσερα πρώτα ματς της Super League.

Ο Μυτιληνιός μεσοεπιθετικός απολαμβάνει κάθε στιγμή, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο που δεδομένα έχει και δείχνει πως μέρα με την ημέρα μπορεί να βοηθήσει ακόμα περισσότερο τον Παναθηναϊκό και γιατί όχι σε λίγο καιρό, να μπει στο μπλοκάκι του Μίχαελ Σκίμπε για τη στελέχωση της εθνικής μας ομάδας.

Πώς έφτασε όμως ο «μικρός» του Οδυσσέα Ελύτη να γίνει βασικός και αναντικατάστατος στον Παναθηναϊκό; Το ντεμπούτο του με τα πράσινα το έκανε τη σεζόν 2016-17, επί Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο και μάλιστα σε ματς για το Europa League απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης, στο Γήπεδο της Λεωφόρου. Εκείνη την χρονιά ο Χατζηγιοβάνης μέτρησε συνολικά 15 συμμετοχές με 1 γκολ και μία ασίστ στα ματς που έπαιξε με τον Παναθηναϊκό, πέντε εκ των οποίων ξεκίνησε ως βασικός. Συνέχισε επί Μαρίνου Ουζουνίδη μέσα στο 2017, δείχνοντας ψήγματα του ταλέντου του και βάζοντας υποθήκη για το μέλλον.

Την επόμενη περίοδο, πιο έμπειρος πια στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού, άπαντες περίμεναν να «ξεπεταχτεί» ακόμα περισσότερο, αλλά επηρεασμένος από τα πολλά προβλήματα του Παναθηναϊκού δεν είχε την προσδοκώμενη εξέλιξη. Παρότι ξεκίνησε βασικός στα δύο πρώτα ματς με την Γκαμπάλα για τα προκριματικά του Europa League, έπαιξε στη συνέχεια μόλις σε 11 ματς βασικός από τα 24 που αγωνίστηκε, δίχως να σκοράρει, με μόλις δύο ασίστ σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ώσπου φέτος, με τον Γιώργο Δώνη στην τεχνική ηγεσία, απλά μαγεύει! Ο Χατζηγιοβάνης στα τέσσερα πρώτα ματς της Super League μετρά ισάριθμα 90λεπτα, δίχως να έχει γίνει αλλαγή από τον προπονητή του. Έχει προλάβει ήδη να σκοράρει απέναντι στη Λάρισα, έχοντας δώσει και τρεις ασίστ στους συμπαίκτες του, καθορίζοντας με την παρουσία του τα ματς του Παναθηναϊκού.

Ο Χατζηγιοβάνης βγάζει αυτοπεποίθηση στον αγωνιστικό χώρο, απόδειξη ότι απολαμβάνει την παρουσία του στη βασική 11άδα του Γιώργου Δώνη, αλλά και το οικογενειακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στα αποδυτήρια των «πρασίνων». Ο «μικρός» από τη Μυτιλήνη μεγαλώνει, όχι μόνο ηλικιακά αλλά κυρίως αγωνιστικά, δημιουργώντας προσδοκίες για το μέλλον του στο «τριφύλλι». Ασφαλώς και το πρόσφατο καλοκαιρινό ενδιαφέρον της ολλανδικής Χέρενφεν είναι μόνο η αρχή, αφού αν συνεχίσει έτσι ο Χατζηγιοβάνης θεωρείται δεδομένο πως θα προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Ασφαλώς και το μεγάλο στοίχημα για τον Μυτιληνιό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή είναι η κλήση στην Εθνική Ελλάδας σε επίπεδο ανδρών. Από το 2017 ως και σήμερα εξάλλου, ο Χατζηγιοβάνης μετρά 8 συμμετοχές με την Εθνική Ελπίδων (Κ21), έχοντας πάρει το «βάπτισμα» με το εθνόσημο στο στήθος. Και σίγουρα, από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μίχαελ Σκίμπε θα τον έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του ως προς τις επόμενες κλήσεις του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey