Έδεσε στο λιμάνι ο "Πράξι"! [pics]

13/02/2013 - 12:39 Τελευταία τροποποίηση στις 13/02/2013 - 14:41

Μια από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ποδοσφαιρικής του καριέρας ζει ο Πραξιτέλης Βούρος, ο οποίος υπέγραψε πριν από λίγη ώρα στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός επαγγελματικό συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την ομάδα του Πειραιά.

Ο 18χρονος Μυτιληνιός, που ξεκίνησε από τα Λιονταράκια και πήρε το "βάπτισμα" των εθνικών κατηγοριών με τη φανέλα του Αιολικού, εκπροσωπώντας παράλληλα και την Εθνική ομάδα στις αναπτυξιακές ηλικίες, είδε τους κόπους του να ανταμοίβονται, αφού ο Ολυμπιακός του πρότεινε συνεργασία σε επαγγελματικό επίπεδο, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να επενδύσει πάνω του στο μέλλον.

Ο Βούρος επισκέφτηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, συνοδευόμενος από τον Μυτιληνιό διεθνή μάνατζέρ FIFA Αχιλλέα Χατζηνικολάου και τον παλαίμαχο άσο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ένα εκ των δύο εκπροσώπων της DONY Management. Έπειτα από τη διευθέτηση κάποιων λεπτομερειών, έβαλε την υπογραφή του στο πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο και θα φορά έτσι τη φανέλα της ομάδας του λιμανιού για τα επόμενα τρία χρόνια. Έγινε έτσι ο πρώτος Μυτιληνιός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, συνεχίζοντας ένα δρόμο που χάραξε πριν αρκετά χρόνια ο Κώστας Κεντέρης στο τμήμα Στίβου της ομάδας του Πειραιά.

Vouros_OSFP_Marseille1Αξίζει να σημειωθεί, πως σύμφωνα με πληροφορίες του "SL", το ενδιαφέρον για τον "Πράξι" από ομάδες της βόρειας Ευρώπης παρέμενε έντονο το τελευταίο διάστημα. Τόσο η γερμανική Χόφενχαιμ όσο και η αυστριακή Σάλτσμπουργκ είχαν προσεγγίσει τον Αχιλλέα Χατζηνικολάου, ζητώντας να ενημερωθούν για τη διαθεσιμότητα του παίκτη. Όμως, από το καλοκαίρι, όταν ο Βούρος μεταπήδησε στον Ολυμπιακό, είχε συμφωνηθεί πως η ομάδα του Πειραιά θα έχει τον πρώτο λόγο. Έτσι, με δεδομένες τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Μυτιληνιού ποδοσφαιριστή τόσο στο NextGen Series όσο και στην Εθνική U18, αλλά και το πρέσινγκ των βορειοευρωπαίων, η ΠΑΕ Ολυμπιακός πρότεινε την επέκταση της συνεργασίας τους, αυτή τη φορά όμως σε επαγγελματικό επίπεδο. 

Ο ίδιος ο Αχιλλέας Χατζηνικολάου μίλησε στο "SL" για μια σημαντική ημέρα για όλη τη Λέσβο: "Είναι το επόμενο βήμα, σε μια καριέρα που πιστεύω ότι θα είναι σπουδαία για τον Πραξιτέλη. Αποτελεί ένα μικρό σκαλοπάτι καταξίωσης και πλέον στόχος είναι η καθιέρωση στην ομάδα. Ο Βούρος έχει όλες τις δυνατότητες να εξελιχθεί σε έναν παίκτη πρώτης γραμμής και πιστεύουμε ότι σε αυτό θα τον βοηθήσει και ο Ολυμπιακός Είναι χωρίς αμφιβολία μια πολύ σημαντική ημέρα για όλο το νησί, που βλέπει τους κόπους ενός παιδιού που μεγάλωσε στα γήπεδα της Μυτιλήνης να ανταμοίβονται."

Το "SL" εύχεται στον Πραξιτέλη να ακολουθήσουν πολλά περισσότερα συμβόλαια στο μέλλον, σε συνδυασμό με μια ποδοσφαιρική καριέρα όπως την έχει ονειρευτεί...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey