Άγνωστοι πέταξαν φέιγ-βολάν κατά... Ψαρρόπουλου

14/09/2017 - 14:00 Τελευταία τροποποίηση στις 14/09/2017 - 14:46

Η έντονη φημολογία που είχε αναπτυχθεί πριν τον χθεσινό καταρτισμό των ομίλων της Γ' Εθνικής, αναφορικά με το ποιες ομάδες θα αντιμετωπίσουν ποιον στο φετινό πρωτάθλημα, οδήγησε κάποιους στα άκρα. 

Άγνωστοι, τα ξημερώματα της Τετάρτης πέταξαν κάποια λευκά μονοσέλιδα έντυπα (φειγ βολάν), που καταφέρονταν έμμεσα εναντίον του Προέδρου της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ Σταύρου Ψαρρόπουλου, χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα τους εκπροσώπους της ΕΠΣ Λέσβου στη Γ' Εθνική, Αιολικό και Διαγόρα Αγ. Παρασκευής.

«Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου ΞΕΠΟΥΛΑ τον Αιολικό και τον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής» αναφερόταν στα χαρτιά, που κάποιοι πέταξαν κάτω από την πόρτα των γραφείων της Ένωσης. Εκείνο που... έκαιγε ωστόσο τον συντάκτη αυτών, ήταν άλλο. Και το πρόδιδε η συνέχεια των όσων αναγράφονταν σε αυτά: «για χάρη του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ και του ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ. ΝΤΡΟΠΗ».

Από τα συμφραζόμενα, μπορεί κανείς να αντιληφθεί ότι το μένος ορισμένων εναντίον του Σταύρου Ψαρρόπουλο καλά κρατεί, αφού λίγους μήνες μετά τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του, γίνεται ξανά έμμεσα θύμα επίθεσης. Στο παρασκήνιο, πολλοί συνδέουν χορηγικά τον Εθνικό με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και πεπεισμένοι πως η ΕΠΟ θα διαχώριζε τον Πειραιά από τα Δωδεκάνησα, στέλνοντας τις ομάδες της Λέσβου σε έναν πιο δύσκολο όμιλο, φρόντισαν να στείλουν το μήνυμά τους, εμπλέκοντας για το... ξεκάρφωμα Αιολικό και Διαγόρα, μιλώντας για προστασία του Εθνικού και ανακαλύπτοντας... συμμαχίες κάτω από το τραπέζι.

Ο Σταύρος Ψαρρόπουλος πάντως δεν τους έκανε το χατίρι και οι "άγνωστοι" διαψεύστηκαν, αφού ο Εθνικός μπήκε στον όμιλο με τα Δωδεκάνησα και μακριά από τη Λέσβο. Ωστόσο καταγράφηκε μια ακόμα... απειλή εις βάρος του ισχυρού άνδρα του λεσβιακού ποδοσφαίρου, ο οποίος πολύ πρόσφατα ανέλαβε την προεδρία της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey