Εμπρησμός ( ; ) στο αυτοκίνητο Ψαρρόπουλου!

28/11/2016 - 11:39 Τελευταία τροποποίηση στις 28/11/2016 - 13:43

Λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα, το αυτοκίνητο του Προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρου Ψαρρόπουλου τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς η καμπίνα. Το περιστατικό έλαβε χώρα έξω από το σπίτι του στη Βαρειά.

Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβη στο σημείο και εξέτασε προσεκτικά το συμβάν, ώστε να μπορέσει να απαντήσει στο ερώτημα εάν η φωτιά προκλήθηκε από κάποιο βραχυκύλωμα ή αν τελικά πρόκειται για εμπρησμό. Στο δεύτερο σενάριο εστιάζουν πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, αφού το πίσω τζάμι του αυτοκινήτου ήταν σπασμένο, ενώ όπως ενημέρωσε την πυροσβεστική ο ίδιος ο Σταύρος Ψαρρόπουλος, είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο νωρίς το βράδυ (γύρω στις 8).

Αν και το τελικό πόρισμα είναι εκείνο βέβαια που θα εξηγήσει τα αίτια της πυρκαγιάς, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι το περιστατικό αυτό ενδεχομένως να συνδέεται ακόμα και με το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Λέσβου να έχει στηρίξει ανοικτά στις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΟ τον υποψήφιο της αντιπολίτευσης Βαγγέλη Γραμμένο.  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey