Στη Super League 2 ο Τηλυκράτης

23/06/2023 - 19:49 Τελευταία τροποποίηση στις 23/06/2023 - 20:48

Το τέταρτο μαγικό χαρτάκι τσέκαρε ο Τηλυκράτης, ο οποίος απέσπασε ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας κόντρα στον Καμπανιακό.

Η αυλαία έπεσε στα play offs ανόδου προς τη Super League με την ομάδα της Λευκάδας να παίρνει την άνοδο στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία. Ο αγώνας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους που προηγήθηκαν με τον Νοφορόπουλο στο 10ο λεπτό. Στη συνέχεια του πρώτου μέρους ο ρυθμός ήταν πολύ κακός, με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή, χωρίς όμως καμία ουσιαστική φάση.

Στην επανάληψη ο Καμπανιακός ανέβασε τον ρυθμό του και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 75’ με κεφαλιά του Βουτσκίδη, έπειτα από εκτέλεση φάουλ, χωρίς όμως να καταφέρνει κάτι παραπάνω. Έτσι, στην ισοβαθμία με τον Γιούχτα που νίκησε 2-0 τον Αιολικό υπερτερεί η ομάδα της Λευκάδας. η οποία έβαλε πλώρη για τη Super League 2.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρώτο μέρος υπήρξε σοβαρός τραυματισμός ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας. Στο 21′ ο Μάνιος άθελα του πάτησε το δεξί χέρι του Αλέξανδρου Μπεκατώρου με αποτέλεσμα ο αμυντικός του Τηλυκράτη να μην μπορεί να συνεχίσει. Αμέσως το ιατρικό επιτελείο προσπάθησε να ηρεμήσει και να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον παίκτη των φιλοξενούμενων. Τελικά, ο Μπεκατώρος έγινε αλλαγή στο 25′ από τον Καταγή και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο της περιοχής.

Τελική βαθμολογία

Αιολικός          13    10-10

Καμπανιακός    12   10-8

Κοζάνη            12    8-8

Τηλυκράτης       9    7-8

Γιούχτας            9    8-9

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey