Ασταμάτητη η Σαπφώ

21/11/2021 - 19:02 Τελευταία τροποποίηση στις 21/11/2021 - 20:27

Την τρίτη σερί νίκη πέτυχε η Σαπφώ στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής, συντρίβοντας τον Παμπαιανικό με 0-5.

Η ομάδα της Λέσβου ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο της και έφτασε δίκαια στην κατάκτηση των τριών πόντων. Ο χορός των τερμάτων άνοιξε μόλις στο 2ο λεπτό με την Γιαννή, η οποία στο 18' παραβίασε ξανά την αντίπαλη εστία ανεβάζοντας το σκορ στο 0-2, ενώ στο 38' η Μπάσια πέτυχε και τρίτο τέρμα για την φιλοξενούμενη ομάδα.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Μάριου Δασκάλου συνέχισε να πιέζει την ομάδα της Παιανίας και βρήκε ακόμα δύο γκολ με την Αγγελάκη στο 52' και στο 58'. Λίγο αργότερα δίχτυα βρήκε και η Φρόσω Κατρακάζα όμως το γκολ ακυρώθηκε, ενώ στο 66' η Ασημίνου είχε δοκάρι.

Με αυτή την νίκη η Σαπφώ διατηρήθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ενώ ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ατρόμητο Αθηνών σε δύο εβδομάδες.

Οι συνθέσεις:

Παμπαιανικός: Χουντα, Μπιζμπιρούλα, Τελιάκη, Μεσσηνέζη, Σιδερά, Παπαδοπούλου, Ντερβισάϊ, Ικρί(71' Κουλουγιάση), Κωνσταντινίδη, Βαφειάδη(71' Γκόβα), Μπερτόλη(46' Ζαίρα)

Σαπφώ (Δασκάλου Μ.):Καλαϊτζή, Κατσάρα, Δαγκλή(72' Βούρου), Καρόζη, Ασημίνου, Ψωμαδέλλη Β(62' Τόλη), Κατρακάζα Δ.(72' Βογιατζή).,Κατρακάζα Ε., Γιαννή,Αγγελάκη, Μπάσια(62' Μπουλμπούλη)

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής Β Εθνική Γυναικών

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία Β Εθνική Γυναικών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey