Ήττα στα "χασομέρια" για τη Σαπφώ

05/12/2021 - 19:01 Τελευταία τροποποίηση στις 05/12/2021 - 20:11

Στις καθυστερήσεις του αγώνα η Σαπφώ γνώρισε την ήττα 1-2 από την ομάδα του Ατρόμητου για την η 6η αγωνιστική της Β Εθνικής, η οποία με αυτή τη νίκη την προσπέρασε στην βαθμολογία.

Ο αγώνας δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα της Λέσβου η οποία δεν πάτησε καλά στο γήπεδο, με τις φιλοξενούμενες να παίρνουν το προβάδισμα στο 12ο λεπτό με την Σουράδου η οποία πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ με σουτ έξω από την περιοχή. Η Σαπφώ βρήκε μια καλή στιγμή λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου όταν ύστερα από χτύπημα φάουλ της Δήμητρας Κατρακαζα η αδερφή της Φρόσω δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Σαπφώ ανέβασε στροφές ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης, έκλεισε τον αντίπαλο της με αποτέλεσμα στο 80' η Μπασιά να ανατραπεί εντός περιοχής με τον διαιτητή να καταλογίζει το πέναλτι. Με έξυπνο τρόπο, οι αδερφές Κατρζακάζα συνεργάστηκαν για την εκτέλεση του πέναλτι, με την Δήμητρα η οποία ανέλαβε την εκτέλεση να μην σουτάρει αλλά να στρώνει στην Φρόσω, η οποία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στη συνέχεια η γηπεδούχος ομάδα πίεσε για το γκολ της νίκης το οποίο τελικά ήρθε από τον Ατρόμητο ο οποίος σε μια αντεπίθεση έκανε το 1-2 με την Συρμή.

Να σημειωθεί ότι στο δεύτερο μέρος σε μια φάση υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο η Αγγελάκη για τη Σαπφώ, η οποία μεταφέρθηκε προληπτικά με ασθενοφόρο στο Βοστάνειο νοσοκομείο όπου και έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η αθλήτρια είναι καλά στην υγεία της.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey