Και Αιολικός γένους θηλυκού στη Γ΄ Εθνική!

22/08/2021 - 20:06 Τελευταία τροποποίηση στις 22/08/2021 - 21:03

Ήταν μία από τις δεσμεύσεις της διοίκησης Αντωνάκα κατά την περσινή παρουσίαση της φανέλας και του κεντρικού χορηγού της ανδρικής ομάδας, στο ξενοδοχείο "Hotel Perama". Και γίνεται πράξη λίγους μόνο μήνες μετά, παρά τις δυσκολίες που επικρατούν λόγω της πανδημίας, που είναι δεδομένο πως έχει επηρεάσει κατά πολύ, οικονομικά κυρίως, αρκετές ομάδες σε όλη την Ελλάδα. Όχι όμως και τον Αιολικό.

Ο λόγος για την ίδρυση γυναικείας ομάδας, που θα εκπροσωπήσει τη Λέσβο στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και θα γίνει έτσι η τρίτη κατά σειρά στο νησί μας μετά τη Σαπφώ και τον ΠΑΣ Λέσβου. Και συνολικά τέταρτη σε επίπεδο Νομού και ΕΠΣ, αφού από πέρυσι έχει ξεκινήσει τη δική της πορεία και η ΑΕ Λήμνου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "SL", ο γυναικείος Αιολικός έχει ήδη ξεκινήσει τη στελέχωσή του και τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν ανακοινώσεις τόσο ως προς το τεχνικό επιτελείο, όσο και σε επίπεδο αθλητριών.

Η ομάδα της Μυτιλήνης δήλωσε και επίσημα τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα Γ' Εθνικής της αγωνιστικής περιόδου 2021-22, κάτι που σημαίνει πως πιθανότατα θα δημιουργηθεί και ξεχωριστός όμιλος μαζί με ΠΑΣ Λέσβου και ΑΕ Λήμνου, γεγονός που διευκολύνει και τις υπόλοιπες ομάδες του Νομού που αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία. Υπενθυμίζεται ότι η Σαπφώ έχει προβιβαστεί στη Β' Εθνική.

Πλέον, μετράμε αντίστροφα για τις επίσημες τοποθετήσεις της διοίκησης του Αιολικού, που επεκτείνει τη δραστηριότητά του και στο γυναικείο ποδόσφαιρο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey