Στο... βάθος Απόλλων Σμύρνης!

17/09/2019 - 13:54

Στην ποδοσφαιρική ελληνική πραγματικότητα του 2019, πραγματοποίηθηε νωρίτερα η κλήρωση της Δ' Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, αν και σήμερα ο Αιολικός δίνει τον αγώνα της Α' Φάσης στη Σάμο απέναντι στην ΑΕ Βαθύλλου Πανσαμιακού. Γενικώς εκκρεμούν κι άλλες αναμετρήσεις από τις προηγούμενες φάσεις της διόργανωσης, αφού ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στη Β' φάση την Κόρινθο (25/9) και μετ' έπειτα τη Νίκη Βόλου (σε άγνωστη ακόμα ημερομηνία). Αύριο αναμετρώνται ΠΣ Σπάρτη - Ιάλυσος και Βέροια - Διαγόρας, ενώ η συνάντηση Αταλάντη - Ολυμπιακός Βόλου θα γίνει στις 25/9.

Σήμερα το μεσημέρι, η κλήρωση της Δ' Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος έβγαλε τα 12 ζευγάρια για τη συνέχεια της διοργάνωσης. Εάν ο Αιολικός φτάσει τόσο μακριά, αποκλείοντας κατά σειρά ΑΕ Βαθύλλου Πανσαμιακού, Κόρινθο και Νίκη Βόλου, τότε θα υποδεχθεί ξανά στον «Ταρλά» τον Απόλλωνα Σμύρνης, σε ένα ματς ιδιαίτερο για τον Γιάννη Γεωργαρά ο οποίος με τη φανέλα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, το 1980, μένοντας για μια τετραετία στη Ριζούπολη.

Σημειώνεται ότι στο ματς Ασπρόπυργου - Ελασσόνας έχει προκριθεί τυπικά η ομάδα της Ανατολικής Αττικής, ωστόσο οι ηττημένοι έχουν καταθέσει ένσταση που η εκδίκασή της εκκρεμεί.

Τα ζευγάρια της Δ' Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας:

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΗΣ 4ης ΦΑΣΗΣ
Αετός Ορφανού - Απόλλων Λάρισας
Ασπρόπυργος ή Ελασσόνα - ΠΑΣ Γιάννινα
Τρίκαλα -  Δόξα Δράμας
Καβάλα - Χανιά
Ιωνικός - Παναχαϊκή
Πανθηραϊκός - Πλατανιάς
Αιγάλεω - Εργοτέλης
Πανσερραϊκός (ΠΕΡΝΑ ΑΝΕΥ ΑΓΩΝΑ)  
Καλαμάτα - Καραϊσκάκης Άρτας
Αταλάντη ή Ολυμπιακός Βόλου - Απόλλων Πόντου
Βέροια ή Διαγόρας - Λεβαδειακός
ΠΣ Σπάρτη ή Ιάλυσος - Κέρκυρα
ΑΕ Βαθύλλου Πανσαμιακού - Αιολικός/Κόρινθος ή Νίκη Βόλου - Απόλλων Σμύρνης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey