Ήττα και αποκλεισμός για την Μικτή Λέσβου Κ15 [vid]

20/05/2022 - 22:17 Τελευταία τροποποίηση στις 20/05/2022 - 22:37

Την ήττα με 2-0 γνώρισε σήμερα το πρωί η Μικτή ομάδα Λέσβου Κ15 από την αντίστοιχη του Ηρακλείου η οποία πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τα Χανιά.

Η ομάδα του Ηρακλείου κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 11' με τον Τσαγκαράκη, με το 1-0 να είναι σκορ ημιχρόνου. Η Λέσβος στην επανάληψη είχε πολύ καλή στιγμή με τον Σαρίκη, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει Μπουτσζιόκα και στο 58΄η ομάδα του Ηρακλείου είχε δοκάρι μετά από προσπάθεια του Τσαγκαράκη με τους αμυντικούς να διώχνουν σε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης και μετά την εκτέλεση του Καλλέργη ο Βαρδάκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-0 το οποίο έμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Οι συνθέσεις:

ΕΠΣ Ηρακλείου: Μπουστζιόκα, Λυρώνης(78΄ Ξυλούρης), Κουμάκης, Φαϊτάκης, Βγότζας, Παναγιωτάκης, Καλλέργης(78΄ Κουγιός), Χαϊντίνι, Βαρδάκης, Κωνσταντακόπουλος(52΄ Χότζα), Τσαγκαράκης

ΕΠΣ Λέσβου: Κοκκινογούλης, Τακτικός, Δουκάκης, Μπουντρής, Σισμανίδης, Νταλαμπίρας, Χριστέλλης, Γρηγορίου, Ράσκος, Σαρίκης(70΄ Κορλεντίνης), Προβατάς(70′ Ξυνός)

Δείτε τα highlights του αγώνα


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey