«Εξάσφαιροι» Παλλεσβιακός και Καλλονή

09/03/2024 - 17:45 Τελευταία τροποποίηση στις 09/03/2024 - 18:15

Φωτογραφία από τον αγώνα Καλλονή-ΑΟ Μεσοτόπου

Πρεμιέρα στον τρίτο γύρο της Β ΕΠΣ Λέσβου με την Καλλονή και τον Παλλεσβιακό να σημειώνουν εμφατικές νίκες.

Για τον νότιο όμιλο, ο «Παλλε» πήρε τους τρεις βαθμούς στο ρελαντί απέναντι στον ουραγό Αστέρα(Ορφέα) με σκορ 6-1. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε 3-0, με δύο τέρματα του Λιτσολάρι και ένα του Χατζηδημητρίου, ενώ ο Αστέρας είχε ένα δοκάρι στο 35' με τον Μπαντά. Στο 55' ο Χατζηδημητρίου σημείωσε το 4-0, ενώ λίγο ο αργότερα οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Ανδρίκου. Στο 65' ο Ατζέμης πέτυχε το 5-1 και στο 81' ο Τσεσμετζής διαμόρφωσε το τελικό 6-1.

Η Καλλονή έκανε ακόμη ένα βήμα προς τον τίτλο επικρατώντας 6-0 απέναντι στον Μεσότοπο. Το 1-0 έγινε από τον Καραγιάννη στο 28’ και το 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουμέλλη. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι σημείωσαν και τρίτο τέρμα με τον Πονηρό μετά από ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα σε σουτ που είχε επιχειρήσει νωρίτερα. Το 4-0 σημείωσε ο Χατζηκυριάκος μετά από ασίστ του Μάκη Σαμπάνη, το 5-0 προήλθε από τον Όμηρο Τζιμη και το τελικό 6-0 πάλι από τον Πονηρό. Οι γηπεδούχοι είχαν και ένα δοκάρι με απ' ευθείας εκτέλεση κόρνερ του Χατζηκυριάκου.

Νίκη με ανατροπή για τον Καραβαγγέλη 2-1 τον Αχιλλέα Πέτρας.  Στο γήπεδο Στύψης ο Αχιλλέας προηγήθηκε εκτέλεση πέναλτι του Μπούρα στο 17’. Ο Καραβαγγέλης ισοφάρισε στο 45’ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Βασίλογλου, ενώ νωρίτερα ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων είχε αποκρούσει πέναλτι του Γιώργου Βελούτσου. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τους τρεις πόντους με την κεφαλιά του Γιατζιτζόγλου στο 75', ενώ φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες αποβολής του τερματοφύλακα Ταξιαρχη Ευστρατίου. 

Τους τρεις βαθμούς πήρε και ο Παπανικολής με σκορ 1-2 στην έδρα του Ορφέα Άντισσας. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 28' με τον Γιάννη Σάββα. Στο 65' ο Τάσος Σάββας έδωσε το προβάδισμα στον Ορφέα. Στο 75' ο Παπανικολής έμεινε με 10 παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης στον Καβρουματζή, όμως στα επόμενα λεπτά ο Χατζηδιαμαντής με μια «οβίδα» με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-1 και στο 88' με δεύτερο προσωπικό του τέρμα από θέση τετ α τετ, έκανε την ανατροπή και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις ο Χατζηδιαμαντής δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πατσανά από το σημείο του πέναλτι. 

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της Β ΕΠΣ Λέσβου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Βορείου Ομίλου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Νοτίου Ομίλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey