Νίκη τίτλου για τον Αστέρα

24/03/2024 - 20:10 Τελευταία τροποποίηση στις 24/03/2024 - 20:40

Με γκολ στις καθυστερήσεις ο Αστέρας πανηγύρισε τους τρεις βαθμούς της νίκης στο ντέρμπι με τον Παλλεσβιακό και παρέμεινε στην κορυφή, πριν τη μεγάλη μάχη με τον Οδυσσέα Ελύτη.

Στο ντέρμπι πρωτοπόρων του νοτίου ομίλου της Β ΕΠΣ Λέσβου, ο Αστέρας έκανε την ανατροπή 1-2 στο τέλος απέναντι στον Παλλεσβιακό, ο οποίος ουσιαστικά τέθηκε εκτός διεκδίκησης της πρώτης θέσης.

Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο με τον Αστέρα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων ανά διαστήματα. Ο Παλλεσβιακός πήρε κεφάλι στο σκορ στο 14' με την κεφαλιά του Τσερμετζή μετά από σέντρα του Λιτσολάρι. Η απάντηση του Αστέρα ήρθε στο 23' έπειτα από ατομική προσπάθεια του Ντερβισμπεχάϊ. Στο 58' ο Ατζέμης βρέθηκε απέναντι από το 2-1, όμως η ενέργεια του δεν είχε ευτυχή κατάληξη. Στη συνέχεια ο Αστέρας πίεσε τον αντίπαλο του για το δεύτερο γκολ, το οποίο σημειώθηκε στο 93' με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Βουργουτζή, σε μια φάση που η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και έγινε κακή εκτίμηση από τον τερματοφύλακα.

Μονόλογος για την ομάδα της Καλλονής στο γήπεδο της Πέτρας, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χατζηκυριάκου στο 8', ο Μάκης Σαμπάνης με κεφαλιά άνοιξε τον χορό των τερμάτων, για να ακολουθήσει στο 23' το 0-2 από τον Πλουμή, στο 27' το 0-3 από τον Κατσαρό και στο 38' το 0-4 από τον Σαμπάνη ξανά. Στο 88' μετά από λάθος του τερματοφύλακα, ο Στρατής Συμενής σημείωσε το τελικό 1-4. 

Ο Καραβαγγέλης πανηγύρισε άνετη νίκη 6-2 με αντίπαλο το Ορφέα Αντισσας και πέρασε στην δεύτερη θέση. Στο 12' ο Γιώργος Βελούτσος σημάδεψε το δοκάρι από το σημείο του πέναλτι, όμως ο ίδιος στο 22' έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Στο 26' ο Γιώργος Μαμάκος διπλασίασε τα τέρματα του Καραβαγγέλη και ο Γιώργος Βελούτσος πάλι στο 35' έκανε το 3-0. Ο Ορφέας κατάφερε να μπει ξανά στο παιχνίδι, μειώνοντας 3-2 με γκολ που σημείωσαν ο Γιάννης Σάββας στο 59' και ο Χασάπης στο 66', ωστόσο οι γηπεδούχοι μέχρι το φινάλε σκόραρα ακόμη τρεις φορές με τους Βασίλογλου, Γιώργο Βελούτσο που σημείωσε χατ-τρικ και Τσαϊρη.

Ο Μεσότοπος πήρε σπουδαία νίκη 0-3 στην έδρα του Παπανικολή. Δύο γκολ πέτυχε ο Μιχάλης Βακάλης στο 38' και 48' αντίστοιχα και ένα τέρμα ο Γιώργος Χυδηριώτης στο 73'. Σημειώνεται ότι ο Παπανικολής αγωνίστηκε από το 10' με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Γιώργου Πιπερά. Ο ΑΟΜ είχε και ένα δοκάρι.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της Β ΕΠΣ Λέσβου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Βορείου Ομίλου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Νοτίου Ομίλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey