Σύσκεψη για τη Ρεγκάτα του 2017

12/04/2017 - 11:37

Σύσκεψη για την Aegean Regatta πραγματοποιήθηκε χθες στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, παρουσία του Γ.Γ. κ. Ιωάννη  Γιαννέλλη – Θεοδοσιάδη, ως προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής της Aegean Regatta, ενώ συμμετείχε επίσης ο πρόεδρος ΕΑΘ/ΕΙΟ κ. Λάζαρος Τσαλίκης και εκπρόσωποι ιστιοπλοϊκών ομίλων που συμμετέχουν στη διοργάνωση και στελέχη της υπηρεσίας.

Η φετινή Aegean Regatta θα ξεκινήσει από το ιερό νησί της Πάτμου και θα καταλήξει στην κοσμοπολίτικη Ρόδο, με ενδιάμεσους σταθμούς την Αστυπάλαια και τη Νίσυρο. Ημερομηνία διεξαγωγής ορίστηκε από 19 έως 26 Αυγούστου 2017 και διοργανωτής όμιλος είναι ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου.

Η "Ρεγκάτα του Αιγαίου" αποτελεί έναν καταξιωμένο θεσμό στα ναυταθλητικά δρώμενα της χώρας, που έχει αγκαλιαστεί όχι μόνο από τους αιγαιοπελαγίτες ιστιοπλόους, αλλά και από πάρα πολλούς εντός και εκτός Ελλάδας. Η συγκεκριμένη διοργάνωση έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια, από το 2001 που ξεκίνησε μέχρι και σήμερα, να τονώσει τα ακριτικά νησιά του Αιγαίου, να φέρει σε επαφή ιστιοπλόους από την μια άκρη της Ελλάδας στην άλλη, αλλά και να δώσει την δυνατότητα σε πολλά ξένα πληρώματα να γνωρίσουν το νησιωτικό πολιτισμό.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey