Έζησε το...όνειρο η γυναικεία ομάδα του 2ου ΕΠΑΛ Μυτιλήνης

30/03/2023 - 17:52 Τελευταία τροποποίηση στις 30/03/2023 - 18:37

Σύντομο αλλά μαγικό ήταν το ταξίδι της γυναικείας ομάδας του 2ου ΕΠΑΛ Μυτιλήνης στο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Η ομάδα της Μυτιλήνης στην πρώτη της ιστορική συμμετοχή στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ως εκπρόσωπος του Βορείου Αιγαίου αντιμετώπισε στην φάση των "8" απ' ευθείας τον πρωταθλητή Νοτίου Αιγαίου ΓΕΛ Αφάντου, γνωρίζοντας την ήττα 5-1.

Κακό ξεκίνημα με αρκετό άγχος και ατομικά λάθη για τις Μυτιληνιές με αποτέλεσμα στο 25ο λεπτό να βρίσκονται πίσω στο σκορ ήδη 4-0. Στην επανάληψη όμως παρουσίασαν εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, έπαιξαν πιο απελευθερωμένα με καλύτερες τοποθετήσεις και κατάφεραν να πετύχουν το πρώτο τους γκολ μειώνοντας 4-1 με την Λόλα Μπεντάϊ, ενώ είχαν και δύο δοκάρια με την σκόρερ και την Μουτζούρη. Το ΓΕΛ Αφάντου στη συνέχεια πέτυχε και πέμπτο γκολ κλείνοντας το σκορ στο 5-1.

Μόνο κέδρος προκύπτει σίγουρα από την συμμετοχή των κοριτσιών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα το οποίο ήταν η αφορμή να ασχοληθούν για πρώτη φορά με το ποδόσφαιρο και σίγουρα αναμένεται για κάποιες αθλήτριες να υπάρξει συνέχεια στις γυναικείες ομάδες της Λέσβου. Αξιοσημείωτο και το γεγονός ότι έφτασαν στον προορισμό τους με αρκετή καθυστέρηση και ταλαιπωρία λόγω του απαγορευτικού απόπλου με ενδιάμεση παραμονή 10 ωρών στο λιμάνι της Χίου, με αποτέλεσμα η διεξαγωγή του αγώνα από χθες να μεταφερθεί σήμερα 30/3.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey