Στο Πανευρωπαϊκό της Λετονίας ο Βάρκας

10/03/2016 - 18:52

Στη Ρίγα της Λετονίας βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Νίκος Βάρκας, προκειμένου να λάβει μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης.

Ο Μυτιληνιός παλαιστής ταξίδευε εκεί με δικά του έξοδα, αφού η Ελληνική Ομοσπονδία του αθλήματος αδυνατούσε να καλύψει το σύνολο των εξόδων της αποστολής της Εθνικής μας ομάδας.

Ο Βάρκας αγωνίζεται την Κυριακή στην κατηγορία των 80 κιλών και μέσα από δηλώσεις του στο "SL" τονίζει πως είναι σε καλή κατάσταση και θα αγωνιστεί για κάτι θετικό: "Χαίρομαι που είμαι καλά, σωματικά κι από πλευράς προπόνησης. Ελπίζω για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ τον προπονητή μου που είναι δίπλα μου και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συναθλητές της Εθνικής ομάδας που θα βρεθούν στη Λετονία για το Πανευρωπαϊκό."

Ο επί τρία συναπτά έτη Πρωταθλητής Ελλάδα λαμβάνει μέρος σε ακόμα μία σπουδαία διεθνή διοργάνωση, έστω και κάτω από αντίξοες συνθήκες. Για τον ίδιο, η συμμετοχή σε έναν αγώνα τόσο υψηλού επίπεδου σημαίνει συνεχής βελτίωση. Ο Βάρκας στοχεύει στην καλύτερη δυνατή εμφάνιση, ώστε να πάρει ώθηση και για τις υπόλοιπες μεγάλες διοργανώσεις της σεζόν. Εξάλλου το 2016 είναι ολυμπιακή χρονιά και ακολουθούν προσεχώς τα προ-ολυμπιακά τουρνουά από τα οποία θα δοθούν τα προνομιούχα εισιτήρια για το Ρίο ντε Τζανέιρο το καλοκαίρι.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey