Ξεκίνημα για ΑΣ Μυτιλήνης Τάε Κβον Ντο

23/09/2016 - 11:08

Ξεκίνημα για τον Αθλητικό Σύλλογο Μυτιλήνης Τάε Κβον Ντο, που από τις αρχές του μήνα έχει επιστρέψει στις προπονήσεις για τη νέα αθλητική σεζόν. Οι αθλητές διανύουν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους εν όψει των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων, υπό την καθοδήγηση του προπονητή Ανδρέα Αληφραγκή και της γυμνάστριας Αφροδίτης Δερίκογλου.

Το τέλος της προηγούμενης σεζόν ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον για τους αθλητές, καθώς πήραν μέρος στο 1° Κύπελλο "Ακρόπολης", αλλά έδωσαν ταυτόχρονα και εξετάσεις για προαγωγή στην επόμενη ζώνη. Οι εξετάσεις έλαβαν χώρα τέλη Ιουνίου, με επίσημη προσκεκλημένη του συλλόγου την πρώτη Ολυμπιονίκη του Τάε Κβον Ντο Μόρφω Δροσίδου, η οποία μέσα από τις παρατηρήσεις και την καθοδήγηση της ενέπνευσε τους αθλητές για υψηλότερους στόχους και μεγαλύτερες επιδόσεις.

Η συμμετοχή του Α.Σ. Μυτιλήνης στο 1° Κύπελλο "Ακρόπολης" έγινε με 15 αθλητές, οι περισσότεροι εκ των οποίων μικρής ηλικίας που αποτελούν το φυτώριο για το μέλλον του αθλήματος. Ο σύλλογος κατέκτησε ένα χρυσό με τον Χρήστο Καστρινέλλη και δύο χάλκινα με τους Μιχάλη Γιαννάκη και Παναγιώτη Σέντα. Αγωνίστηκαν επίσης οι: Θεμιστοκλής Βουτσής, Κατερίνα Δαλέκου, Γιώργος Ελευθεριού, Ευτυχία Καμινή, Στέφανος Κωσταράς, Λύσανδρος Μανώλης, Κωνσταντίνα Μουχτούρη, Έλενα Παπουτσή, Ζωή Πλακωτάρη, Θεόδωρος Σέντας, Κωνσταντίνο Σουβατζόγλου και Ζωή Τσιγκρίτη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey