Ζαφειρίου και Παγκράτιο κατακτούν τη Βρετανία

02/11/2016 - 12:51

Η ανοδική προπονητική πορεία του Λέσβιου Νέλλου Ζαφειρίου, στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων, συνεχίζεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς για τα δεδομένα του νησιού μας.

Το πιο πρόσφατο επίτευγμα του συντοπίτη μας, που μένει τα τελευταία χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο, διδάσκοντας την τέχνη του παγκρατίου, είναι η συνεργασία του με τον Michael (Venum) Page, τον super star του Bellator MMA, η οποία αποτελεί ουσιαστικά μια από τις διασημότερες διοργανώσεις των Mixed Martial Arts, παγκοσμίως.

Ο Ζαφειρίου, εκτός από προπονητής, συνεχίζει να φορά τα γάντια του, έχοντας την ευκαιρία να προπονείται στους London Shootfighters, μια από τις μεγαλύτερες ακαδημίες στο Ηνωμένο Βασίλειο και μάλιστα πλάι σε αθλητές μεγάλου βεληνεκούς, οι οποίοι συμμετέχουν σε διοργανώσεις όπως το Bellator και το UFC. Άξιο αναφοράς όμως είναι το γεγονός, πως ο Νέλλος Ζαφειρίου κατάφερε να κερδίσει ένα προσωπικό του στοίχημα, αφού πλέον προπονούνται μαζί του grapplers από τις πιο διάσημες σχολές του Bristol, όπως η Gracie Barra Bristol, στο στυλ του παγκρατίου που εκπροσωπεί με απόλυτη επιτυχία στο εξωτερικό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey