Τρία μετάλλια ο ΑΣ Μυτιλήνης στο Κύπελλο Ελλάδας

22/12/2016 - 10:57 Τελευταία τροποποίηση στις 22/12/2016 - 11:20

Δυναμικό φινάλε για τον ΑΣ Μυτιλήνης Τάε Κβον Ντο, οι αθλητές του οποίου συμμετείχαν στο Κύπελλο Ελλάδος, ενώ έδωσαν και προαγωγικές εξετάσεις για την κατάκτηση μεγαλύτερης ζώνης. Παράλληλα, ο σύλλογος διοργάνωσε ημερίδα αγωνιστικού Τάε Κβον Ντο στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης, όπου έλαβαν μέρος περισσότεροι από 70 νεαροί αθλητές.

Στο Κύπελλο Ελλάδας ο ΑΣ Μυτιλήνης συμμετείχε με 15 αθλητές, κατακτώντας τρία μετάλλια. Συγκεκριμένα, στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων βρέθηκαν συνολικά 1800 αθλητές από όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και οι Αθανασίου Ιωάννης, Βαλλέλης Χρήστος, Βουτσής Θεμιστοκλής, Γιαννάκης Μιχάλης, Δαλέκου Κατερίνα, Ζούρος Καρδάτος Κωνσταντίνος, Καστρινέλλης Χρήστος, Κουλαγίνη Κατερίνα, Κυριακίδη Γρηγορία Ηλία, Κωσταράς Στέφανος, Πλακωτάρη Ζωή, Σουβατζόγλου Κώστας, Σουβατζόγλου Μανώλης, Σπανού Δέσποινα και Τρούλου Δέσποινα.

Στο βάθρο των νικητών ανέβηκαν ο Θεμιστοκλής Βουτσής κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο, ο Κωνσταντίνος Ζούρος Καρδάτος με χάλκινο μετάλλιο και η Ζωή Πλακωτάρη επίσης με χάλκινο μετάλλιο. Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και τους αξίζουν τα συγχαρητήρια για την αξιόλογη αντιπροσώπευση του νησιού μας σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση.

Τέλος, την Τρίτη (20/12) πραγματοποιήθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις του  ΑΣ Μυτιλήνης στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, με επίσημο προσκεκλημένο τον Δάσκαλο Αντώνη Παππά, κάτοχο 8 νταν και Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τάε Κβον Ντο, που αποτελεί παράλληλα και Πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας. Όλοι οι αθλητές που εξετάστηκαν κατάφεραν να προάχθουν στην επομένη ζώνη, αποτέλεσμα της σκληρής και συστηματικής δουλειάς που έκαναν όλη την χρόνια.

Σε ανακοίνωσή του, ο Αθλητικός Σύλλογος Μυτιλήνης Τάε Κβον Ντο και το Διοικητικό του Συμβούλιο συγχαίρουν όλους τους αθλητές του συλλόγου και εύχονται Καλά Χριστούγεννα, καθώς και ένα ευτυχισμένο 2017 με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey