Έμαθε αντιπάλους ο Βάρκας

08/02/2017 - 17:39 Τελευταία τροποποίηση στις 08/02/2017 - 17:42

Με την ολοκλήρωση των δύο προκριματικών φάσεων του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος ελληνορωμαϊκής πάλης στους άνδρες, διαμορφώθηκαν οι 8άδες ανά κατηγορία βάρους των αθλητών, που θα λάβουν μέρος στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα φιλοξενηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Σερρών, στις 4 Μαρτίου. Εκεί, θα αναμετρηθούν οι καλύτεροι αθλητές του 2017 για τον τίτλο του φετινού πρωταθλητή ελληνορωμαϊκής στις επίσημες κατηγορίες βάρους, στις οποίες προκρίθηκαν κατά τη διάρκεια των δύο προκριματικών φάσεων.

Ο Μυτιληνιός παλαιστής, που αγωνίζεται με τα χρώματα του Εθνικού Πειραιώς, έκανε χρήση του δικαιώματός του να συμμετάσχει απ’ ευθείας στην τελική φάση, ως ο περσινός πρωταθλητής στα 80 κιλά και θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τους τρεις διαδοχικούς τίτλους που κατέχει, για ακόμα μία –τέταρτη συνολικά- σεζόν.

Χθες, ο Νίκος Βάρκας έμαθε και επίσημα τους αντιπάλους του στα 80 κιλά, που προέκυψαν από την Α' και τη Β' Φάση των προκριματικών της ελληνορωμαϊκής πάλης. Συγκεκριμένα, απέναντί του θα βρεθούν οι: Β. Κούτσης (Αρχέλαος Κατερίνης), Χ. Κώστογλου (Παναθηναϊκός), Γ. Λάμπρου (Παναθηναϊκός), Π. Μπαμπούρης (ΑΣ Τρικάλων), Γ. Σπυριδάκης (Ηρακλής Περιστερίου), Ν. Σπυριδάκης (Ηρακλής Περιστερίου) και Γ. Τσεκερίδης (ΠΑΟΚ).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey