Όταν ο Λέσβιος Ζαφειρίου συνάντησε τον Frank Mir!

29/03/2017 - 20:27

Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Μια απόδειξη, ότι όλα τελικά μπορούν να συμβούν σε αυτή τη ζωή. Αρκεί να το θελήσουμε. Τρανταχτό παράδειγμα ένα δικό μας παιδί, ο Λέσβιος Νελλος Ζαφειριου, τον οποίο έχουμε φιλοξενήσει πολλές φορές στο "SL", με αφορμή τις σημαντικές του επιτυχίες, είτε σε τοπικό, είτε σε πανελλαδικό, αλλά ακόμα και σε διεθνές επίπεδο, στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων.

Αυτή τη φορά, ο Νέλλος αντιπροσώπευσε τη Λέσβο, λαμβάνοντας μέρος σε ένα μοναδικό σεμινάριο, μια προπόνηση παγκόσμιου επιπέδου πάνω στη μαχητική τέχνη που εκπροσωπεί, όντας ένας από τους λίγους Έλληνες που προπονείται με αθλητές του UFC, της μεγαλύτερης διοργάνωσης Μixed MArtial Arts στον κόσμο.

Ο Ζαφειρίου είχε την ευκαιρία να προπονηθεί και να ανταλλάξει απόψεις, σε πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις, με τον Frank Mir, έναν θρύλο του UFC και φυσικά παγκόσμιο πρωταθλητή, ο οποίος για 15 χρόνια πρωτοστατεί στη heavyweight κατηγορία, βαρέων βαρών δηλαδή, κρατώντας το ρεκόρ για τους περισσότερους αγώνες, νίκες και υποταγές στην ιστορία του UFC. Μια συνάντηση, που αναμφίβολα θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey