Καλή παρουσία για την Ακαδημία Βορείου Αιγαίου

19/04/2017 - 16:15

Αρκετά καλά τα πήγαν οι αθλητές και οι αθλήτριες της Ακαδημίας Βορείου Αιγαίου, που συμμετείχαν στο 18ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γου Σου Κουνγκ Φου, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο βαρέων αθλημάτων, στα Άνω Λιόσια Αττικής.

Συνολικά, η αποστολή της Ακαδημίας επέστρεψε στη Λέσβο με 36 μετάλλια, εκ των οποίων 11 χρυσά, 9 ασημένια και 16 χάλκινα. Πρόκειται αναμφίβολα για μια αξιοπρόσεκτη παρουσία σε μια διοργάνωση ιδιαιτέρως ανταγωνιστική, με αθλητές και αθλήτριες συλλόγων από όλη την Ελλάδα.

Στο πρώτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Νικόλαος Νησιώτης, που κέρδισε τρία χρυσά μετάλλια, ο Γεώργιος Μεταξάς με δύο και οι Γεώργιος Κάβουρας, Μαρτσέλο Μίτοβ, Ντεβιτ Ραπάι, Χριστίνα Τσαγκόζη, Λουκάς Πετραδέλλης και Μαρία Ελένη Βατζάκα.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι Γεώργιος Κάβουρας, Μαρτσέλο Μίτοβ, Ντεβιτ Ραπάι, Χριστίνα Τσαγκόζη, Λουκάς Πετραδέλλης, Χαράλαμπος Αχλάτης, Γεώργιος Κλάβας, Κυριάκος Κυπριώτης, Ιωάννης Μαρτινάκης.

Τρία χάλκινα μετάλλια κέρδισε η Ευτυχία Νησιώτη, από δύο οι Γεώργιος Μεταξάς και Γεώργιος Κάβουρας, ενώ μια φορά στο τρίτο σκλαί του βάθρου ανέβηκαν οι Νικόλαος Νησιώτης, Μαρτσέλο Μίτοβ, Ντεβίτ Ραπάι, Χριστίνα Τσαγκόζη,, Ανδρονίκη Καραγεωργίου, Μαρία Κρικλάνη, Θεόδωρος Μήλιος, Μαρία Κουζηνία Πάσαλη και Στέλιος Καϊτατζής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey