Ασημένιο μετάλλιο στο "Ακρόπολις" για το SC Mytilini

22/06/2017 - 19:14

Με αποστολή 8 αθλητών συμμετείχε το Sports Club Mytilini στο Κύπελλο "ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ", διοργάνωση στην οποία έλαβαν μέρος συνολικά σχεδόν 1500 αθλητές και αθλήτριες, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τάε Κβον Ντο.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο δάσκαλος της σχολής Σταύρος Γεωργακάκης στην κατηγορία των 87+ κιλών, στις μαύρες ζώνες, χαρίζοντας άλλη μια διάκριση στο νεοσύστατο σύλλογο. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που το SC Mytilini συμμετείχε με αγωνιστική αποστολή σε διοργάνωση εκτός νησιού, μετρώντας ισάριθμες διακρίσεις, με μετάλλια, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Την αποστολή του SC Mytilini αποτέλεσαν οι: Σιβρή Βασιλική, Ράτζα Ντριτσίμ, Καραμβάλη Δήμητρα, Κατσούρη Ειρήνη, Καραμβάλης Άγγελος, Ντουράι Ρέιγκερτ, Καρτάλης Παναγιώτης και ο δάσκαλος Σταύρος Γεωργακάκης. 

Σε ανακοίνωσή του, ο σύλλογος συγχαίρει όλους τους αθλητές για την αγωνιστικότητα και τη μαχητικότητα τους, ευχόμενος μεγαλύτερες και περισσότερες επιτυχίες, με την υπόσχεση να είναι δίπλα τους και να τους στηρίζει σε όλες τις προσπάθειες τους. Αναφερόμενοι στο δάσκαλο της σχολής, οι άνθρωποι του SC Mytilini τον συγχαίρουν διπλά, όχι μόνο για τις νίκες του, αλλά και για το παράδειγμα που δίνει στους μαθητές του, δηλώνοντας πως "για να έχει απαιτήσεις ένας δάσκαλος από τους αθλητές του, θα πρέπει να ξέρει να αγωνίζεται εκείνος πρώτα".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey