«Χρυσός» ο Μαρδας του ΑΣ Shotokan Καράτε Πολιχνίτου!

21/05/2019 - 19:16

Με το χρυσό μετάλλιο και την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε της κατηγορίας παίδων-κορασίδων, επέστρεψε ο αθλητής του ΑΣ Shotokan Καράτε Πολιχνίτου Ιγνάτιος Μαρδας.

Στους αγώνες που διεξήχθησαν στην Αθήνα (18-19/5), ο Λέσβιος αθλητής τα πήγε περίφημα, χαρίζοντας ένα σπουδαίο μετάλλιο στο σύλλογό του και φυσικά στον ίδιο. Πολύ καλή παρουσία είχαν επίσης και οι υπόλοιποι αθλητές και αθλήτριες, που έλαβαν μέρος στη διοργάνωση εκπροσωπώντας τον ΑΣ Shotokan Καράτε Πολιχνίτου, που ταξίδεψε στην πρωτεύουσα με αποστολή 8 διαγωνιζομένων.

Σε ανακοίνωσή του, ο σύλλογος του Πολιχνίτου επισημαίνει: «Ο Α.Σ Karate Shotokan Πολιχνίτου λαμβάνοντας μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων που διεξήχθη στην Αθήνα στις 18-19/5/2019 γύρισε με ένα χρυσό μετάλλιο, κατακτώντας την πρώτη θέση με τον αθλητή μας Ιγνάτιο Μαρδα.

Εξαιρετική παρουσία είχαν και οι υπόλοιποι αθλητές μας που συμμετείχαν: Ψανη Ο., Κρικλανη Μ., Ψανης Ε. φέρνοντας την τέταρτη θέση, που για λεπτομέρειες τους στέρησε το βάθρο. Επίσης, αξιόλογη προσπάθεια έκαναν και οι αθλητές Κατωτριωτη Μ., Κατωτριωτη Ε., Μωραιτης Α., Βενέτη Θ, Παντελίδη Μ. και Δούκας Ν. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους σας. Ήσασταν εξαιρετικοί.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey