Χάλκινο βάθρο για την Μπουλμπούλη στο Βουκουρέστι!

15/09/2019 - 20:36

Σταματημό δεν έχουν οι διεθνείς αθλητικές διακρίσεις για τη Λέσβο, αφού η Στρατούλα Μπουλμπούλη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Jiu Jitsu, στην κατηγορία Nevaza, για την ηλικιακή κατηγορία κάτω των 18 ετών.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας (11-15/9),με την Μυτιληνιά πρωταθλήτρια των μαχητικών τεχνών να κατακτά την 3η θέση μετά από σπουδαίες εμφανίσεις απέναντι σε αντιπάλους με πολλές επιτυχίες στο βιογραφικό τους και μετάλλια σε παγκόσμιο και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η Μπουλμπούλη έχασε την πρόκριση στον τελικό πραγματικά στις λεπτομέρειες, έχοντας και κάποια παράπονα από την εις βάρος της απόφαση του διαιτητή στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Για την Ευστρατία Ελπίδα Μπουλμπούλη, που ανήκει στην Brazilian Jiujitsu Mytilene ayman bjj fight team, η παρουσία της στο Βουκουρέστι αποδεικνύει ότι συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην κατηγορία της, τόσο στην Ελλάδα όπου πλασάρεται στις πρώτες θέσεις, όσο και στα διεθνή τουρνουά που λαμβάνει μέρος.

Επόμενος σταθμός της είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που θα γίνει τον Οκτώβρη στο Ηράκλειο Κρήτης, με βασικό της στόχο την κατάκτηση κι άλλων μεταλλίων, όπως φυσικά και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Αθήνας, που ακολουθεί τον Ιανουάριο.

Θέλοντας να ευχαριστήσει όσους τη βοήθησαν σε αυτή την επιτυχία, η χάλκινη Βαλκανιονίκης ανέφερε: "Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές μου, Ayman και Δημήτρη, για τον επαγγελματισμό τους και όλη την ομάδα της Brazilian Jiujitsu Mytilene ayman bjj fight team, που με βοηθά πολύ στις προπονήσεις και με ενθαρρύνει. Επίσης, ευχαριστώ και την διατροφολόγο Ειρήνη Τελωνιάτη για την άρτια υποστήριξη της".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey