Ν. Ζαφειρίου: "Η μαύρη ζώνη είναι μια άσπρη ζώνη που δεν σταμάτησε ποτέ"

08/10/2022 - 14:47 Τελευταία τροποποίηση στις 08/10/2022 - 15:25

Ο Νέλλος Ζαφειρίου είναι γνωστός στον χώρο των πολεμικών τεχνών όχι μόνο στη Λέσβο, με την πολυετή εμπειρία του ως εκπαιδευτής τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το βιογραφικό του πλούσιο, με μαύρη ζώνη kick –boxing 1 Dan, μαύρη ζώνη (Prjied Red) Muay Thai, μαύρη ζώνη 1 Dan Goshin Jiu Jutsu Wjjf, εκπαιδευτής Μ.Μ.Α Shooto International και εκπαιδευτής Παγκρατίου αθλήματος. 

Ακόμη μια προσωπική επιτυχία για τον συντοπίτη μας, σημειώθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 2022, όπου του απενεμήθη το 2o Dan (επίπεδο) μαύρη ζώνη, από τον πρόεδρο της W.O.S.D. MASTER KANCHO ANTONIO LA SALANDRA, full contact jiu-jitsu/self defence 8 Dan, όπως και από τον εκπρόσωπο της Ελλάδας, Νεκτάριο Λυκιαδρόπουλο, jiu-jitsu/self defence 6 Dan.

H W.O.S.D είναι μια ομοσπονδία που ο σκοπός της είναι η ανάπτυξη της αυτοάμυνας στην ρεαλιστική της μορφή. Τα κομμάτια που μπορεί να εκπαιδευτεί ο ασκούμενος της  W.O.S.D. είναι πολεμικές τέχνες, αυτοάμυνα, επιβολή του νόμου και σώματα ασφαλείας.

MASTER-KANCHO-ANTONIO-LA-SALANDRA.jpg (770×456)

Ο MASTER KANCHO LA SALANDRA, όπως προαναφέραμε είναι ένας σπεσιαλίστας παγκόσμιας κλάσης. όπου τον έχουν εμπιστευτεί σταρ του Χόλιγουντ σε σκηνές δράσεις, οι ειδικές δυνάμεις στρατού και αστυνομίας της Ιταλίας, όπως και η θρυλική επίλεκτη φρουρά του Βατικανού.

MASTER-KANCHO-ANTONIO-LA-SALANDRA-1.jpg (770×581)

Ο Νέλλος Ζαφειρίου είναι αποκλειστικός εκπρόσωπος της W.O.S.D όπως και για το στυλ jiu-jutsu goshin ryu (wjjf) για το νησί της Λέσβου και με αυτή την σημαντική διάκριση κατατάσσεται στους τοπ εκπαιδευτές στο κομμάτι της αυτοάμυνας. Το μότο του Μυτιληνιού εκπαιδευτή, "η μαύρη ζώνη είναι μια άσπρη ζώνη που δεν σταμάτησε ποτέ".

Η ακαδημία Shootfighers c.s.a που διδάσκει βρίσκεται στη Χρυσομαλλούσα, Μυρογιάννη 16. Στην ακαδημία διδάσκονται παγκράτιο άθλημα, πυγμαχία, jiu jutsu/self-defense.

MASTER-KANCHO-ANTONIO-LA-SALANDRA-2.jpg (770×442)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey