Πρωταθλητής Ελλάδας στην Ελληνορωμαϊκή Πάλη ο Μυτιληνιός Νίκος Βάρκας

25/11/2022 - 13:32

Μια ακόμα μεγάλη διάκριση σημείωσε ο Μυτιληνιός παλαιστής Νίκος Βάρκας κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής Πάλης, που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 17 έως 20 Νοεμβρίου στη Χαλκίδα.

Ο Βάρκας αγωνίστηκε στην κατηγορία των -87 κιλών και μετά από 4 νικηφόρους αγώνες κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση στην κατηγορία του ανάμεσα σε συνολικά 37 αθλητές.

Ο Μυτιληνιός αθλητής στον 1ο γύρο επικράτησε του Π. Παγκρατίδη του Β.Α.Ο. με σκορ 8-0, με το ίδιο σκορ κέρδισε στα προημιτελικά τον Δ. Παπαποστόλου της Δόξας Βύρωνα, ενώ στον ημιτελικό επικράτησε με 4-2 του Χ. Τερζίδη της Εορδαίας. Μεγάλη εμφάνιση έκανε στον τελικό, κερδίζοντας με 9-1 τον Γ. Χριστοδουλή του Π.Α.Ο.

Ο Νίκος Βάρκας ανήκε μέχρι πρότινος στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο, ωστόσο, μετά τη μετάθεση του στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ιωαννίνων, εντάχθηκε στις τάξεις του Tiger Boxing Club και γυμνάζεται με τον Μάκη Στάθη. Στόχος του είναι η συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024. 

Ο πρωταθλητής Ελλάδας ευχαρίστησε τον Μάκη Στάθη για τη προετοιμασία του και τη στήριξη του όλο αυτό το διάστημα, ενώ ευχαριστίες εκφράζει και προς τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ιωαννίνων και προσωπικά τον Στρατηγό Κωνσταντίνο Δούβαλη και τον Αστυνομικό Διευθυντή Βασίλειο Μουσελίμη για τη στήριξη τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey