Μετάλλια για Καζαντζή και Χατζηαντωνίου

13/05/2011 - 14:42

Με τέσσερα μετάλλια στη συγκομιδή τους, και συγκεκριμένα ένα ασημένιο και τρία χάλκινα, επέστρεψαν από τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα των νεανίδων και κορασίδων, που πραγματοποιήθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, οι Μυτιληνιές πρωταθλήτριες Ζαχαρούλα Καζαντζή και Μαρία Χατζηαντωνίου.

Οι δυο τους ανήκουν στον ΓΣ Αρίων Μυτιλήνης και κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο, παραχωρήθηκαν με υποσχετική για ένα χρόνο στον Άρη Βούλας και τον Άρη 2006, αντίστοιχα.

Η Ζαχαρούλα Καζαντζή, που φοιτά στο Αθλητικό Γυμνάσιο της πόλης μας, κατέκτησε έπειτα από εξαιρετική εμφάνιση το ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό των κορασίδων, το χάλκινο στο ομαδικό των νεανίδων και ακόμα ένα χάλκινο στο διπλό κορασίδων.

Η Μαρία Χατζηαντωνίου κατόρθωσε, έπειτα από μια αξιοπρόσεκτη παρουσία στη διοργάνωση, να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό των κορασίδων.

Η Τοπική Επιτροπή της Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α. Λέσβου συγχαίρει τις δύο αθλήτριες, όπως επίσης και τον προπονητή τους Γιώργο Δουβαλέτα και τους εύχεται ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey