Εκπροσώπηση στο "Athens Bike Festival"

13/09/2016 - 15:57

Για την Αθήνα ετοιμάζουν βαλίτσες μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, ώστε να παρευρεθούν στο "Athens Bike Festival". Σκοπός του ταξιδιού είναι η δημιουργία ενός δικτύου συνεργασίας και προώθησης των αιτημάτων των αστικών ποδηλατών της χώρας.

Η πρόσκληση του συλλόγου της Λέσβου από την "ποδηλΑΤΤΙΚΗ Κοινότητα" έγινε άμεσα αποδεκτή, ενώ ήρθε και την κατάλληλη χρονικά στιγμή, αφού ένα από τα σημαντικότερα θέματα που συζητούνται τον τελευταίο καιρό στη Λέσβο είναι η ανάπλαση της πόλης και η μεταμόρφωσή της σε πιο βιώσιμη και ελκτική.

Σε ανακοίνωσή του ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου αναφέρει πως "όσα μέλη ή μη του συλλόγου επιθυμούν να καταθέσουν κάποιες απόψεις ή ιδέες μπορούν να επικοινωνήσουν ηλεκτρονικά με το email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή αν βρίσκονται στην Αθηνά να περάσουν από την Τεχνόπολη, για να συζητήσουν από κοντά".

Το "Athens Bike Festival" διεξάγεται από 16 έως 18 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου θα φιλοξενείται στο περίπτερο της "ποδηλΑΤΤΙΚΗΣ Κοινότητας"

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey