Πρωτιά Σαμαρά στο Ωραιόκαστρο!

04/10/2016 - 22:30

Ο Παναγιώτης Σαμαράς κατέκτησε το χρυσό κύπελλο του 2nd Enduro MTB Race, που διεξήχθη στο Ωραιόκαστρο.

Στον αγώνα έλαβαν μέρος τέσσερις Λέσβιοι αθλητές, συμμετέχοντας στην αποστολή του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου. Πλην του Σαμαρά, ο οποίος διακρίθηκε στην κατηγορία των βετεράνων (39+ ετών), ξεχώρισαν επίσης με τις επιδόσεις τους στην κατηγορία των ανδρών οι Στρατής Αναγνώστου (10η θέση), Στέλιος Κακαγιάννης (17η θέση) και Βασίλης Βουρσούκης (19η θέση).

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το χρυσό κύπελλο του Παναγιώτη Σαμαρά με την 1η θέση στο Ωραιόκαστρο είναι η μεγαλύτερη επιτυχία που είχε ποτέ Λέσβιος ποδηλάτης σε αγώνα τόσο μεγάλης διοργάνωσης, όπου είχε να αντιμετωπίσει αθλητές την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, τη Ρωσία και την Αγγλία.

Σε ανακοίνωσή του ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου απευθύνει ένα μεγάλο μπράβο στη διοργάνωση του Ποδηλατικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου για το όμορφο, δυνατό και άριστα οργανωμένο event. Επιπρόσθετα μοιράζει συγχαρητήρια στους Λέσβιους ποδηλάτες, που τα πήγαν πολύ καλά αγωνιζόμενοι στη δυνατή κατηγορία των ανδρών, κατακτώντας εξαιρετικές θέσεις ανάμεσα σε 91 συμμετέχοντες, όπως επίσης συνέβη και με τον Χιώτη Ξένο Μπούμπαρη, που τερμάτισε στην 4η θέση! Σημειώνεται, ότι κατά την επιστροφή των αθλητών στη Λέσβο, τα μέλη του Ποδηλατικού Συλλόηου τους επεφύλαξαν θερμή υποδοχή τη Δευτέρα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey