"Πέταξε" για Αυστραλία ο Steffen Streich

14/03/2017 - 15:51 Τελευταία τροποποίηση στις 14/03/2017 - 16:30

Το μεγάλο ταξίδι για ακόμα έναν ποδηλατικό άθλο ξεκίνησε ο Steffen Streich, που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στη Λέσβο και χθες "πέταξε" από το Αεροδρόμιο "Οδυσσέας Ελύτης" για την Αθήνα αρχικά και εν συνεχεία για την Αυστραλία, ώστε να συμμετάσχει στο Indian Pacific Wheel Race.

Αρκετοί φίλοι του από την ποδηλατική κοινότητα του νησιού βρέθηκαν στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης για να ευχηθούν καλή επιτυχία στον δικό τους Στέφανο, που αποτελεί πλέον ένα θρύλο στις υπέρ-αποστάσεις της ποδηλασίας, αφού είναι ο μοναδικός υπέρ-αθλητής στην ποδηλασία, που έχει καταφέρει να ολοκληρώσει και τα τρία "Trans", Ευρώπης, Αφρικής και Αμερικής! Μαζί του έχει μόνο μία αποσκευή, το καλά προετοιμασμένο Specialized ποδήλατό του, σε μια κούτα, με το οποίο θα επιχειρήσει να γράψει ξανά ιστορία.

Ο Indian Pacific Wheel Race είναι ένας αγώνας σόλο, ενός σταδίου, όπου οι ποδηλάτες δεν έχουν καμία εξωτερική υποστήριξη, διανύοντας 5.500 χιλιόμετρα ποδηλασίας δρόμου, από ωκεανό σε ωκεανό, σε όλη την Αυστραλία. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 6 το πρωί της 18ης Μαρτίου, από το Fremantle, στη Δυτική Αυστραλία, ενώ θα ολοκληρωθεί στην Όπερα του Σύδνεϋ, όποτε (με βάση τις δυσκολίες και οτιδήποτε απρόοπτο προκύψει) καταφέρει να φτάσει ο κάθε ποδηλάτης στον τερματισμό.



ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey