Πάτησε Λέσβο ο Steffen Streich

12/04/2017 - 12:09

Επέστρεψε από την Αυστραλία ο Steffen Streich, ο ποδηλάτης που ζει μόνιμα στη Στύψη της Λέσβου και πριν από λίγες ημέρες κατάφερε να ολοκληρώσει το Indian Pacific Wheen Race, διασχίζοντας απ' άκρη σ' άκρη την ήπειρο της Ωκεανίας.

Ένα μήνα μετά την αναχώρησή του για τον επίπονο αυτόν αγώνα, ο δικός μας Στέφανος είναι πλέον πίσω στη βάση του. Ο έμπειρος ποδηλάτης διέσχισε με τη χώρα των καγκουρό από δύση προς ανατολή, μέσα σε 17 μέρες 10 ώρες και 7 λεπτά. Αμέσως μετά τον τερματισμό του, αφιέρωσε λίγες ημέρες ξεκούρασης στον εαυτό του, μένοντας στο Σίδνεϊ και ακολούθως πήρε το αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Χθες, λίγο πριν τις 6 το απόγευμα, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο "Οδυσσέας Ελύτης" της Μυτιλήνης. Εκεί βρέθηκε η οικογένειά του, αλλά και μέλη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, που τον υποδέχθηκαν με πολλά χαμόγελα, σε ένα θερμό καλωσόρισμα με αμέτρητα συγχαρητήρια.

Ο Steffen εξιστόρησε πολλές ιστορίες από την Αυστραλία, θέλοντας να εξηγήσει τις δυσκολίες, τα προβλήματα και τις αντιξοότητες που αντιμετώπισε στο ταξίδι των 5.471 χιλιομέτρων από το Πέρθ προς στο Σίδνεϊ. Αργά το βράδυ, αναχώρησε για το ησυχαστήριό του στη Στύψη, το χωριό που αγάπησε με όλη του την καρδιά, μετακομίζοντας μόνιμα στη Λέσβο μαζί με την οικογένειά του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey