Διήμερο φέτος το «4th Urban MTB Molyvos»

26/04/2017 - 16:57

Μια ακόμα σπουδαία αθλητική διοργάνωση ορεινής ποδηλασίας θα πραγματοποιηθεί στη Λέσβο το διήμερο 3 και 4 Ιουνίου. Ο λόγος για το «4th URBAN MTB MOLYVOS», που μετά τις επιτυχημένες προσπάθειες των προηγούμενων ετών, μεγαλώνει και γίνεται διήμερος αγώνας.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών, το Σάββατο (3/6) θα πραγματοποιηθεί το "SPRINT MTB MOLYVOS", ένας νέος αγώνας που αποτελεί μια μικρή παραλλαγή του επίσημου αγώνα. Συνηθίζεται μάλιστα τελευταία από την παγκόσμια ποδηλατική ομοσπονδία, στα αντίστοιχα πρωταθλήματα και στους διεθνείς προολυμπιακούς αγώνες. Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν οι παιδικοί αγώνες για όλες τις ηλικίες των μικρών φίλων της ποδηλασίας.

Την Κυριακή (4/6) θα πραγματοποιηθεί ο κλασσικός "URBAN MTB MOLYVOS" στην ίδια διαδρομή με πέρυσι, περνώντας μέσα από τον οικισμό του Μολύβου, ώστε να απολαύσουν οι ποδηλάτες, αλλά και οι θεατές αυτό το ξεχωριστό θέαμα μέσα στο ιστορικό κέντρο του χωριού με τα μαγαζιά, τις ταβέρνες και τα κρεμαστά μπαλκόνια, αλλά και το βυζαντινό κάστρο, στην κορυφαία ποδηλατική γιορτή της χρονιάς για τη Λέσβο.

Στη διοργάνωση αναμένεται να συμμετάσχουν φέτος αθλητές που συγκροτούν την Εθνική ομάδα ποδηλασίας, σε μία προσπάθεια να αναβαθμιστεί η διοργάνωση, ώστε να ενταχθεί την επόμενη σεζόν στο επίσημο καλεντάρι των πανελληνίων και προολυμπιακών αγώνων. Σημειώνεται, ότι το βράδυ του Σαββάτου, μετά το πέρας της πρώτης ημέρας των αγώνων, θα λάβει χώρα ειδική εκδήλωση απονομής επάθλων και αμέσως μετά μουσική εκδήλωση και πάρτι για όλους τους συμμετέχοντες. 

Για περισσότερες πληροφορίες ως προς τη διοργάνωση, τα ειδικά πακέτα εγγραφής με προσφορά διαμονής και την εγγραφή των εθελοντών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το νέο website της διοργάνωσης, που εμπλουτίζεται καθημερινά με νέο περιεχόμενο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.molyvosmtb.com.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey