Σάρωσε ο Πο.Συ.Λε. στην ορεινή Ναυπακτία

28/08/2017 - 12:35 Τελευταία τροποποίηση στις 29/08/2017 - 15:41

Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση της πρώτης αποστολής του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου (Πο.Συ.Λε.) εκτός του νησιού, αφού στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, αποδεικνύοντας ότι το επίπεδο των αθλητών του νησιού μας είναι ιδιαιτέρως υψηλό.

Ο Πο.Συ.Λε. έλαβε μέρος στους Ποδηλατικούς Αγώνες Ορεινής Ναυπακτίας, που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 27 Αυγούστου, κατακτώντας συνολικά τέσσερα μετάλλια στις κατηγορίες νέων και βετεράνων.

Συγκεκριμένα, ο Μπάμπης Μπουντάκης πήρε την πρωτιά στη διαδρομή των 40χλμ της κατηγορίας βετεράνων, με τον Παναγιώτη Σαμαρά να κερδίσει την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην ίδια κατηγορία. Στους νέους, ο Μαρίνος Σκορδομπέκης κατέκτησε το χρυσό στη διαδρομή των 26χλμ, σε μια κατηγορία που τη 2η θέση στο ίδιο βάθρο πήρε ο Νίκος Τελωνιάτης.

Η χαρά όλων των φίλων, των μελών αλλά και του ΔΣ του Πο.Συ.Λε. είναι τεράστια για τη συνολική παρουσία στην ορεινή Ναυπακτία, συγχαίροντας τους τέσσερις ποδηλάτες και ευχαριστώντας τη χορηγό εταιρεία Blue Star Ferries για την πολύτιμη στήριξή της.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey