Γνώρισαν την ορεινή ποδηλασία

11/10/2017 - 15:01

Γέμισε χαμόγελα και παιδικές φωνές το άλσος «Τσαμάκια», το Σάββατο 7 Οκτωβρίου, από τους μικρούς ποδηλάτες που πήραν μέρος στην εκδήλωση «Take a kid - Mountain Biking Day» της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Βουνού, που πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο από ποδηλατικούς συλλόγους -  μέλη της.

Στο νησί μας, τη διοργάνωση ανέλαβε ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου, έχοντας ως στόχο τη γνωριμία μικρών παιδιών ηλικίας 5 έως 15 ετών με το άθλημα της ορεινής ποδηλασίας. Τα παιδιά, αφού ενημερώθηκαν για θέματα ασφάλειας του ποδηλάτη αλλά και εξοπλισμού, έκαναν πρώτα μια κυκλική αναγνωριστική διαδρομή και στη συνέχεια -πάντα με τη συνοδεία έμπειρων ποδηλατών- πραγματοποίησαν μια μεγάλη διαδρομή με μικρές κλίσεις και εμπόδια.

Ακολούθως, φωτογραφήθηκαν με τον Δημήτρη Αλεξίου, πρωταθλητή Λέσβου ορεινής ποδηλασίας το 2017, ο οποίος κατέκτησε την 5η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Μαζί του, και άλλα μέλη του συλλόγου έδωσαν στα παιδιά ενθύμιο συμμετοχής και κόλλησαν αυτοκόλλητα του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου στα ποδήλατα και στα κράνη τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey