Στη Λέσβο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου Elite

18/05/2018 - 19:00 Τελευταία τροποποίηση στις 31/05/2018 - 12:32

Αντίστροφη μέτρηση για την κορυφαία διοργάνωση ποδηλασίας δρόμου μέσα στο 2018, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Elite στις κατηγορίες ανδρών – γυναικών, που θα διεξαχθεί στη Λέσβο το τριήμερο 22-24 24 Ιουνίου.

Μετά την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση του Πανελληνίου Δρόμου Masters, το 2017 στο Μόλυβο, ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός και η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου αποδέχθηκαν την πρόταση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.) για τη διοργάνωση στη Λέσβο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Δρόμου Elite, ανδρών και γυναικών.

Συνδιοργανωτές με την Ε.Ο.Π. θα είναι ο Δήμος Λέσβου, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Λέσβου και ο νεοσύστατος σύλλογος «Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου».

Οι  αγώνες  θα ξεκινήσουν την Παρασκευή (22/6 – απόγευμα)  με την ατομική χρονομέτρηση ανδρών και γυναικών. Το Σάββατο (23/6 – απόγευμα) θα διεξαχθεί ο αγώνας αντοχής των γυναικών και την Κυριακή (24/6 – πρωί) ο αγώνας αντοχής των ανδρών. Η εκκίνηση και ο τερματισμός των αγώνων αντοχής θα γίνει από το Λιμάνι της Μυτιλήνης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους αγώνες αναμένεται να συμμετάσχουν 120 αθλητές και 30 αθλήτριες από 45 περίπου σωματεία ολόκληρης της Ελλάδας.

Ο Δήμος Λέσβου αναλαμβάνει να καλύψει τα έξοδα φιλοξενίας 220 ατόμων περίπου (αθλητών – συνοδών – αγωνοδίκου επιτροπής). Παράλληλα, προσφέρεται 50% έκπτωση στα πλοία της γραμμής για τη μετακίνηση των ομάδων στη Λέσβο, με τη χορηγία της ακτοπλοϊκής εταιρίας Hellenic Seaways.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey