Lesvos Brevet 200km | «Όλοι μαζί για τη Βρίσα»

23/05/2018 - 11:16

Για άλλη μια χρονιά ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου διοργανώνει Brevet 200 χιλιομέτρων στο νησί, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον ποδηλατών από όλη την Ελλάδα και μάλιστα ακόμα και μελών της Eθνικής ομάδας.

Το Brevet είναι ποδηλατική διαδρομή μη υποστηριζόμενη, όπου οι ποδηλάτες έχοντας μόνο όσα θεωρούν οι ίδιοι απαραίτητα πάνω στο ποδήλατο τους, καλούνται να καλύψουν τη διαδρομή των 200 χιλιομέτρων μέσα σε ένα προκαθορισμένο χρόνο. Νικητές είναι όλοι όσοι τερματίσουν μέσα στο χρόνο αυτό. Τη διοργάνωση του αγώνα έχει αναλάβει ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου, υπό την αιγίδα του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Λέσβου.

Η εκκίνηση θα δοθεί το Σάββατο 26 Μαΐου από τη Μυτιλήνη και πρώτο σημείο ελέγχου θα αποτελέσει το χωριό της Βρίσας, ώστε να τιμηθούν έτσι με έναν άκρως ποδηλατικό τρόπο οι κάτοικοι που χτυπήθηκαν τον Ιούνιο του 2017 από τον καταστροφικό σεισμό που ισοπέδωσε τα σπίτια τους. Στη συνέχεια, οι ποδηλάτες θα κατευθυνθούν προς το Σκαλοχώρι, το φιλόξενο χωριό που αγκάλιασε τους ποδηλάτες από την πρώτη δράση που πραγματοποιήθηκε πέρυσι. Τέλος, κατά την επιστροφή προς τη Μυτιλήνη, οι συμμετέχοντες θα περάσουν από τη Στύψη, το χωριό του Steffen Streich με τους χαμογελαστούς κατοίκους και τον δραστήριο Πολιτιστικό Σύλλογο, τους οποίους όσοι συμμετείχαν στο περσινό Brevet θυμούνται με νοσταλγία.

Η ηλεκτρονική εγγραφή για τους ενδιαφερόμενους ποδηλάτες (υποχρεωτικός ο αριθμός Brevet).

Πώς θα αποκτήσω αριθμό μητρώου Brevet: ΕΔΩ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΕΔΩ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ BREVET: ΕΔΩ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ: ΕΔΩ
ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ: ΕΔΩ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey