Στο βορειότερο άκρο της Ευρώπης ο Streich

21/06/2018 - 10:51 Τελευταία τροποποίηση στις 11/07/2018 - 15:43

Σε έναν αγώνα που ξεκινά από το βορειότερo ακρωτήριο της ηπείρου μας, το North Cape της Νορβηγίας και τερματίζει στην Ταρίφα της Ισπανίας, το νοτιότερο σημείο της Ευρώπης, λαμβάνει μέρος ο Steffen Streich, ο Ελληνο-Γερμανός ποδηλάτος που ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στη Στύψη.

Μετά από 7.253 χιλιόμετρα, 78.632 μέτρα θετικά υψομετρικά και 21 μέρες κατ' εκτίμηση διάρκεια, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του «Στέφανου» θα πέσει ο τερματισμός, έχοντας περάσει μέσα από 14 χώρες (Νορβηγία, Φινλανδία, Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία, Πολωνία, Τσεχία, Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Ιταλία, Γαλλία, Ανδόρα και Ισπανία).

Ο μεγαλύτερος αγώνας, στον οποίο έχει λάβει μέρος ως τώρα ο Streich ήταν το Trans America με 7.080 χιλιόμετρα. Αξίζει να σημειωθεί, πως όσοι ποδηλάτες το επιθυμούν, μπορούν ενδιάμεσα να τερματίσουν τον αγώνα τους στο Ελσίνκι της Φινλανδίας, διανύοντας «μόνο» 1.755 χιλιόμετρα ή τη Νίκαια της Γαλλίας, καλύπτοντας συνολικά 5.072 χιλιόμετρα.

Στη νέα του υπερπροσπάθεια ο Steffen Streich, μέλος του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου και παγκοσμίως διακεκριμένος αθλητής διηπειρωτικών αγώνων ποδηλασίας, θα συναντήσει παλιούς γνώριμους από τους αγώνες που έχει τρέξει. Όμως δεν θα είναι ο μόνος με την ελληνική σημαία, αφού σε αυτόν τον αγώνα θα ποδηλατίσει και ο Χαράλαμπος Ελευθερίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey