Με τέσσερις ποδηλάτες στην Οίτη

04/07/2018 - 17:28

Ο τρίτος αγώνας της σειράς του Ελληνικού Enduro MTB στην Οίτη πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο με τέσσερις Λέσβιους ποδηλάτες να παίρνουν μέρος στη διοργάνωση.

Παναγιώτης Γιαννούλης, Στρατής Αναγνώστου, Σταύρος Ψαρρός και Βασίλης Τριανταφύλλου ξεκίνησαν από τη Μυτιλήνη με το πλοίο, συναντώντας τους Ξενοφώντα Μπουμπάρη, Σπύρο Κουσκουσάκη, Λευτέρη Κουντουρούδη και Μιχάλη Σεζένια, που μπήκαν στη Χίο με τον ίδιο προορισμό.

Φτάνοντας στην Παύλιανη νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου, οι ποδηλάτες ξεκίνησαν την προπόνησή τους μέσα στα έλατα, σε μαλακά χώματα. Στο αγωνιστικό σκέλος υπήρχαν τέσσερις ειδικές διαδρομές, με την 1η και την 4η να έχουν σαν κύριο χαρακτηριστικό τους την έντονη κλίση. Στην 2η και 3η, το κύριο χαρακτηριστικό ήταν το πετάλι. Η Κυριακή ήταν μέρα αγώνα και οπι ποδηλάτες μας ξεκίνησαν νωρίς για το καταφύγιο. Η εκκίνηση έγινε σε 15αδες ανά 5 λεπτά. Οι συνδετικές διαδρομές είχαν ομαλή κλίση, ο καιρός ήταν καλός και η ζέστη υποφερτή. Ο αγώνας είχε ενδιαφέρον για όλους τους συμμετέχοντες.

Στα αποτελέσματα, στην 3η θέση βρέθηκε ο Ξενοφών Μπουμπάρης από τη Χίο και τη Chios MTB team στην κατηγορία των ανδρών, αλλά και τον Βασίλη Τριανταφύλλου από τη Μυτιλήνη και τον Πο. Συ. Λέσβου στη 2η θέση της κατηγορίας Junior.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey