Streich και Βουλγαράκης τερμάτισαν τη «Σπαρτακιάδα»

09/10/2018 - 12:28

Ολοκληρώθηκε η 30ή επετειακή Ποδηλατική Σπαρτακιάδα των 257 χιλιομέτρων, που διοργάνωσε η Ποδηλατική Ένωση Παλαίμαχων Αθλητών με μεγάλη συμμετοχή, όπως κάθε χρόνο, το περασμένο Σάββατο (6/10). Η εκκίνηση δόθηκε στην Αθήνα, στις 7:30 το πρωί, μπροστά από το «Καλλιμάρμαρο» Παναθηναϊκό Στάδιο και ο τερματισμός στο Άγαλμα του Λεωνίδα, μπροστά στο Στάδιο Σπάρτης.

Το ενδιαφέρον της Λέσβου εστιάζεται στην συμμετοχή δύο αθλητών ποδηλασίας μεγάλων αποστάσεων, που αντιπροσώπευσαν επάξια το νησί. Ο λόγος είναι για τον αθλητή του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου και παγκοσμίως γνωστό από τις νίκες του σε ποδηλατικούς διηπειρωτικούς αγώνες αντοχής, τον Steffen Streich, αλλά και τον Βαγγέλη Βουλγαράκη. Αμφότεροι τερμάτισαν χωρίς προβλήματα εντός του προβλεπόμενου χρόνου, την απαιτητική διαδρομή των 257 χιλιομέτρων από την Αθήνα ως τη Σπάρτη.

Σ' αυτή τη διοργάνωση επιτρέπονται συνοδευτικά αυτοκίνητα, για την παροχή τεχνικής υποστήριξης και όλοι οι συμμετέχοντες που τερματίζουν εντός του προβλεπόμενου χρόνου στην εκδήλωση, χωρίς ποινή, λαμβάνουν αναμνηστικό μετάλλιο. Σαν όριο προθεσμίας τερματισμού ορίζονται οι 12 ώρες από την επίσημα καταγεγραμμένη ώρα εκκίνησης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey