Διακρίσεις στο Avgonima MTB Race της Χίου

04/12/2018 - 09:28

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο αγώνας 20 χιλιομέτρων ορεινής ποδηλασίας "Avgonima MTB Race", την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στη γειτονική Χίο.

Συνολικά 8 ήταν οι Λέσβιοι που ταξίδεψαν για να αγωνιστούν στα χιώτικα χώματα και τα αποτελέσματα δικαίωσαν την απόφασή τους, αφού όλοι τους κατέκτησαν σημαντικές θέσεις στην κατάταξη.

Πρώτος γενικής κατάταξης των περίπου 40 αγωνιζομένων ήταν ο Δημήτρης Αλεξίου, αθλητής του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, με χρόνο 0:57:06. Δεύτερος γενικής, αλλά και κατηγορίας (Β) ανδρών ήταν κι αυτός από τη Λέσβο, ο Νίκος Τελωνιάτης του Παναθηναϊκού με τρίτο τον Άρη Σταυριανό από τη Χίο. Πρώτος βετεράνος (κατηγορία Α) ο Μπάμπης Μποντάκης που ήταν και πρωταθλητής βετεράνων Λέσβου 2018, αθλητής του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, τρίτος ο Δημήτρης Ακριώτης και έβδομος ο Γιώργος Ντάρας, αθλητής του Πο.Συ. Λέσβου.

Στις γυναίκες επικράτησε η πρωταθλήτρια 2018 του Πο.Συ. Λέσβου, Αφροδίτη Ζούρου.

Να σημειωθεί ότι στην 5η θέση της κατηγορίας Δ (FS) τερμάτισε και ο Μάρτιν Μαυρογένης με την λίστα των επιτυχιών για τη Λέσβο να ολοκληρώνεται με την 8η θέση στην ίδια κατηγορία από τον Τίτο Χατζέλη του Lesvos Ride.

Τη διοργάνωση του αγώνα έκαναν οι Ποδηλάτες Χίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey