Πο.Συ.Λέ και Εφορεία Αρχαιοτήτων για τον ποδηλατόδρομο του Κάστρου!

28/01/2019 - 12:11 Τελευταία τροποποίηση στις 28/01/2019 - 12:26

Συνάντηση της επιτροπής του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου (Πο.Συ.Λε), αποτελούμενη από τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του, με τον προϊστάμενο Εφορείας Αρχαιοτήτων Λέσβου, Δρ. Αρχαιολόγο Παύλο Τριανταφυλλίδη, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, προκειμένου να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το έργο της κατασκευής του ποδηλατόδρομου πίσω από το Κάστρο.

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από το σχέδιο ανάπλασης του Δήμου Λέσβου για την περιοχή, δρομολογείται η κατασκευή ποδηλατόδρομου από το εκκλησάκι του Άη Γιάννη μέχρι την Επάνω Σκάλα, περιοχή για την οποία έχει λόγο η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου. Το συνολικό έργο του ποδηλατόδρομου, ο οποίος θα ξεκινά από το άγαλμα της Ελευθερίας και θα καταλήγει στου Καλαμάρη, αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το 2020.

Όπως επισημάνθηκε, η συζήτηση ήταν άκρως εποικοδομητική με πλήρη σύμπνοια απόψεων και ιδεών, ενώ αποφασίστηκε η περαιτέρω συνεργασία του Πο.Συ.Λε. με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου, με την από κοινού διοργάνωση ποδηλατικών δράσεων στην Μυτιλήνη αλλά και σε άλλες περιοχές της Λέσβου!  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey