Αποκριάτικη ποδηλατοπαρέλαση Μυτιλήνης 2019

06/03/2019 - 14:20 Τελευταία τροποποίηση στις 06/03/2019 - 14:33

Πιστοί στην παράδοση που θέλει όλους τους ποδηλάτες της Λέσβου, να μασκαρεύονται και να ξεχύνονται προκαλώντας χαμό στους δρόμους της Μυτιλήνης για την Καρναβαλική παρέλαση του Δήμου, θα συγκεντρωθούν και αυτή την Κυριακή 10 Μαρτίου όλοι με τα ποδήλατά τους και με κοινή εμφάνιση.

Το ραντεβού είναι στην Λαγκάδα στις 3:00 το μεσημέρι. Απαραίτητα είναι σφυρίχτρες, ντουντούκες, καραμούζες και ότι άλλο θα κάνει σαματά. Οι "Οίκο-ποδηλάτες" θα προκαλέσουν με την εμφάνισή τους για μια ακόμη χρονιά, χαμό!!

Θέμα της φετινής εμφάνισης του συλλόγου είναι η "ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ". Έχει επιλεχθεί στολή κοινής εμφάνιση (παρακάτω φώτο) όσων επιθυμούν να συμμετέχουν με το θέμα που επέλεξε ο Πο.Συ. Λέσβου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν από το κατάστημα  "Παιχνίδια Δουκαρέλλης" πάροδος Ερμού 29, Μυτιλήνη. Επίσης, Μπορούν να κάνουν τηλεφωνική κράτηση στο 22510 - 41000 καθώς ο αριθμός των στολών του θέματός είναι περιορισμένος, οπότε προτιμότερο είναι να προμηθευτούν την κοινή εμφάνιση έγκαιρα. Τιμή κόστους της στολής είναι τα 20,00€.

Όσοι επιθυμούν να επιλέξουν οποιαδήποτε άλλη σχετική εμφάνιση με την ανακύκλωση, μπορούν να το κάνουν. Στο σχήμα φυσικά είναι ευπρόσδεκτος να παρελάσει κάθε μασκαρεμένος, με όποια στολή επιθυμεί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey